Eğlence

“Final Fantasy VII Ever Crisis” mobil dünyasında yeniliklerle geliyor

final fantasy vii ever crisis

Yeni bir “Final Fantasy VII” macerası mobil oyuncuları bekliyor. Final Fantasy VII Ever Crisis, FFVII evrenindeki yeni bir oyun olarak, iOS ve Android platformları için 7 Eylül’de çıkacak. Bu oyun, diğer FFVII başlıklarından anlar sunuyor, bazı yenilerini ekliyor ve genç bir kahraman olan Sephiroth’un yolculuğunu deneyimlemenize olanak tanıyor.

Final Fantasy VII Ever Crisis, orijinal PlayStation sürümünden ilham alıyor ancak karakterleri güncelleyerek, örneğin Cloud’un aslında ellerinin olmasını sağlıyor. Bu tasarım, oyunun çekiciliğini artırıyor ve birçok oyuncuyu bu oyunu denemeye teşvik ediyor.

Final Fantasy VII Ever Crisis: Yeni bir oyun, yeni imkânlar

Ever Crisis‘ın pazarlaması da “bir yeniden yapım için başka bir olasılık” sloganını içeriyor. Bu, oyunun orijinal oyunun zaman çizelgesinden bir başka sapma sunabileceğine işaret ediyor. Square Enix’in zaten Final Fantasy VII Remake‘te oldukça yeni hikayeyle meşgul olduğu düşünüldüğünde, bu konuda biraz şüpheli olabilir. Ancak Remake, beklentilerden daha iyi çalıştı ve Rebirth de umut vaat ediyor, dolayısıyla belki Ever Crisis de başarılı olacak.

Square Enix, Ever Crisis‘ı 2021’de duyurmuştu. Aynı gün, şirket, 2021’de piyasaya sürülen ve Ocak ayında kapanan bir FFVII öncülü / mobil savaş royale oyununu da açıklamıştı.

Bu oyun, hem App Store‘da ön sipariş olarak hem de Google Play‘de ön kayıt olarak şu anda mevcut durumda bulunuyor. Resmi lansmandan önce, bu iki platform üzerinden erişilebilir olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER