EğlenceManşetler

Final Fantasy VII Android sürümü Google Play’de çıktı

final fantasy

final fantasyAndroid kullanıcıları popüler rol yapma oyunu Final Fantasy VII’i şimdi akıllı telefon veya tabletlerinde oynama fırsatı elde ediyor. Geçen yıl iOS cihazları için çıkmış olan oyun şimdi de Google Play Store’da 42,99 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Android 4.1 veya üstü sürümle yüklü cihazlarda çalışan oyun aynı zamanda 4 GB’lık boş saklama alanı da gerektiriyor. Oyunun geliştiricisi Square Enix, oyunun en iyi hangi cihazlarla oynanabileceğine dair bir listeyi burada paylaşıyor. Bu gereksinimleri karşılayan bir cihaz sahibi olanlar Cloud, Aeris, Barret ve Tifa ile buluşma şansı elde ediyor.

Final Fantasy VII’in iOS sürümü gibi, Android versiyonu da orijinal oyuna göre bazı küçük oynamaları ve yenilikleri beraberinde getiriyor. Rastgele düşman karşılaşmalarını kapatabilir veya yeni Max Stat hile komutunu kullanarak karakterlerinizin istatistiklerini anında artırabilirsiniz. Ne var ki, bazı hatalar da gözlemleniyor. Bunların arasında hareket etmeyi engelleyen hatalı denizaltıları, hava gemileri ve diğer ulaşım türleri bulunuyor. Square Enix tek çözümün yeniden başlatma olduğunu belirtiyor.

FFVII’in mobil olmayan versiyonunun da yeniden yayını gerçekleşecek. Square Enix geçen yıl PS4’e özel bir oyunun da duyurusunu gerçekleştirmişti. Oyun 2005 yapımı Final Fantasy VII: Advent Children filminden görsel izler taşıyor. Bunun yanında FFVII’in klasik savaş sistemine göre de dramatik değişikler barındıracağı belirtiliyor. Serinin yeni ürünü olacak Final Fantasy XV’i bekleyenler çok yakında beklediklerine kavuşacaklar. Final Fantasy XV 30 Eylülde PS4 ve Xbox One için çıkacak.

İLGİLİ HABERLER