Eğlence

FIFA 14’ün Windows Phone 8 versiyonu nihayet çıktı

Windows Phone 8 için FIFA 14’ün yerel versiyonu nihayet Windows Phone Mağaza’ya geldi.

fifa-14-windows-phone-030314

Popüler futbol oyunu fantazi futbol takımı kurmanıza, FIFA oyuncularını satarak veya kiralayarak para kazanmanızı sağlıyor. Oyun tarzı, saha dizilişi, araçlar ve bunun gibi birçok özelleştirme de oyun içinde sunuluyor. Turnuvalarda mücadele ederek para kazanabilir, kazandığınız paraları da yeni oyuncular transfer etmek için kullanabilirsiniz. “Windows Phone 8 içindeki en gerçekçi futbol oyunu” olarak tanımlanan FIFA 14’te 34 lig, 600’ün üstünde lisanslı takım ve 16 bin oyuncu bulunuyor.

FIFA 14 diğer platformlarda olduğu gibi ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ancak paketlerin satın alınması sırasında uygulama içi satın alma yöntemi kullanılıyor. Eğer çocuğunuzun uygulama içi satın alma yapmasını istemezseniz, Windows Phone ayarları içinde yer alan Çocuk Odası bölümü içinden bunu engelleyebilirsiniz. Bu arada oyun içindeki anlatımlar İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dillerinde ayarlanabiliyor.

FIFA 14 futbol oyunu EA tarafından geliştiriliyor ve yayınlanıyor. Oyunun PlayStation, Xbox, Nintendo, Wii, iOS, Android ve Windows versiyonları geçtiğimiz eylül ayında çıkmış, ancak Windows Phone versiyonu eksik kalmıştı. Bu arada aynı oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları da bu konsolların çıktığı kasım ayında yayınlanmıştı.

İlgili >> Windows Blog, Windows Phone Mağaza

İLGİLİ HABERLER