Eğlence

Fallout Shelter PC versiyonu hafta içinde yayınlanacak

fallout shelter pcMobil ortamda büyük popülarite yakalayan Fallout Shelter, sonunda PC’de de oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Böylelikle oyuncular akıllı telefonun ekranı üzerinde zırh oluşturmak, ihtiyaç duydukları ürünleri toplamak ve kasa koruyucuları bulmak yerine bütün bunları klavye ve fare ile gerçekleştirebilecek.

Fallout Shelter PC versiyonunun kesin çıkışı konusunda tam bir tarih vermedi. Ancak geçtiğimiz cuma günü Fallout Twitter hesabından yapılan paylaşım, bu konuda bir fikir edinmeyi sağlıyor. Tweette PC versiyonu ve iOS ile Android uygulamalarının 1.6 sürümünün 5 gün sonra yayınlanacağı bilgisi yer alıyor. Bu da önümüzdeki çarşamba ya da zaman dilimine göre perşembe günü oyunun yayınlanacağını gösteriyor.

Fallout Shelter PC versiyonunun neler sunacağı bilinmiyor

Oyunun PC versiyonunun ne gibi yenilikler sunacağı henüz bilinmiyor. Ancak Bethseda’dan yapılan açıklamada, mobil versiyonun yeni sürümüyle birlikte yeni konum ve düşmanların oyuna ekleneceği belirtildi. Yeni kasa muhafızları ve kasa muhafızlarının maceralarını tamamlamaya gönderilebilmesi de yenilikler arasında bulunuyor.

Bethseda’ya kayda değer bir başarı getiren Fallout Shelter, oyuncuları da fazlasıyla mutlu eden bir oyun olmuştu. Özünde üs inşası ve yönetimi üstüne kurulu olan Fallout Shelter, büyük ölçüde kişiselleştirilebilir bir oyuna dönüşmüş ve Bethseda’nın hem mobil oyun dünyasını keşfetmesine hem de kasasını doldurmasına yardımcı olmuştu. Oyunun PC versiyonunun da aynı başarıyı göstermesi fazlasıyla muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER