EğlenceManşetler

F1 Japonya GP 2019: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

f1 japonya gp 2022

Formula 1 heyecanı iki haftalık aranın ardından Japonya ile geri dönüş yapıyor. Rusya’daki son yarış epey heyecanlı geçmiş ve Mercedes GP pilotları, hiç beklemedikleri bir şekilde duble yaparak yarışı tamamlamışlardı.

Bu hafta sonu Japonya’da gerçekleşecek olan yarışta Ferrari’nin yine üstün taraf olmasını bekliyoruz. Bakalım Leclerc art arda aldığı pol pozisyonlarına bir yenisini ekleyecek mi? Mercedes GP pilotları neler yapacak? Evlerinde sayılabilecekleri yarışta Red Bull Honda pilotları nasıl performans sergileyecek? Hafta sonu heyecanlı bir Japonya yarışı bizi bekliyor.

F1 JAPONYA GP 2019 ANTRENMAN TURLARI, SIRALAMA TURLARI VE YARIŞ SAAT KAÇTA?

F1 Japonya GP, Suzuka pistinde düzenleniyor. Burada ilk yarış 1987 yılında düzenlendi.

Bu hafta sonu heyecan 11 Ekim Cuma günü düzenlenen antrenman turlarıyla başlıyor. Yarış ise 13 Ekim 2019 Pazar sabahı gerçekleşecek.

1. Antrenman Turları 
11 Ekim Cuma,
TSİ 04.00

2. Antrenman Turları
11 Ekim Cuma,
TSİ 08.00

3. Antrenman Turları
12 Ekim Cumartesi,
TSİ 06.00
İPTAL EDİLDİ

Sıralama Turları
13 Ekim Pazar,
TSİ 04.00

F1 Japonya GP
13 Ekim Pazar,
TSİ 08.10

Cuma gününden başlayarak pazara kadar; antrenman turlarından yarışa büyük bir heyecan F1 tutkunlarını bekliyor. Uzak Doğu yarışı olduğu için, yarış heyecanı pazar sabahı F1 severleri bekliyor. Bu heyecan dolu yarışı internet üzerinden takip etmenize olanak sağlayacak birçok farklı ortam var.

Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. S Sport bu hafta sonu sıralama turları ve yarışı kendi kanalı üzerinden yayınlıyor. Aşağıda F1 Japonya GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.

1. BeIN Connect

Digiturk üyesi olup Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketlerinden bir tanesine abone olanlar, Formula 1 Türkiye resmi yayıncısı S Sport kanalını izleme hakkına sahipler. Bu üyeler Digiturk online işlem merkezi kullanıcı adı ve şifreleriyle BeIN Connect uygulamasına giriş yaptıktan sonra S Sport kanalı üzerinden istedikleri her yerde sıralama turları veya yarışı izleyebilirler. BeIN Connect iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Japonya GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. Diğer D-Smart üyeleri ise D-Smart GO’ya diledikleri takdirde 12 ya da 24 ay taahhütle aylık 3 TL’ye, dilerlerse de taahhütsüz olarak aylık 5TL’ye sahip olabilirler. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden F1 Japonya GP 2019 antrenman turları, sıralama turları ve yarışını takip edebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seçin.

5. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi bu yıldan itibaren F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. Web sitesi üzerinden, aynı zamanda F1 TV iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla yarışları izleyebilirsiniz. Ayda 7.99 avro ya da yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz.

Dünya çapında F1 yarışlarını yayınlayan tüm kanallar listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER