EğlenceManşetler

Epic Games Store yılbaşı tatili dönemi boyunca her gün bir oyunu ücretsiz veriyor

epic games store ücretsiz oyunlar

Epic Games, yılbaşı tatili sezonu boyunca bir kez daha bir dizi ücretsiz oyun sunuyor. Teknik olarak şirket, Epic Games Store’da 15 ücretsiz oyun sunacak, ancak satışlar perşembe günü başladı. Bu nedenle ilk oyunları kaçırmış olabilirsiniz.

Cumartesi günü öğleden sonra itibarıyla günün ücretsiz oyunu Horizon Chase Turbo. Ancak oyunun süresi bu akşam saat 19.00’da bitiyor ve başka bir oyun ücretsiz hâle geliyor. Epic, bir sonraki ücretsiz oyunun hangisi olacağını akşam saat 19.00’dan sonra açıklayacak. Bu nedenle önümüzdeki 13-14 günlük süre boyunca her akşam kendinize bir anımsatıcı kurmanız ve Epic Games Store’un ana sayfasını ziyaret etmenizde fayda olacaktır.

Bu ücretsiz oyunlar Epic Games Store’un yıllık yılbaşı tatili indirimlerinin bir parçası olarak sunuluyor. Epic, konuyla ilgili blog yazısında, “yüzlerce” oyunun indirimde olduğunu söylüyor. Bunların arasında yüzde 25 indirimle satılan Marvel’s Spider-Man Remastered ve yüzde 50 indirimle satılan Tiny Tina’s Wonderlands da bulunuyor.

Epic’in yılbaşı tatili indirimleri ve ücretsiz oyunları 5 Ocak 2023 günü saat 19.00’a kadar sürecek. Steam’in mağazasında ne gibi indirimler olduğunu merak edenler için de, Valve’ın yıllık Steam indirimlerinin 22 Aralık’ta başlayacağını belirtelim.

İLGİLİ HABERLER