EğlenceManşetler

En iyi E3 2015 oyun fragmanları: Gears 4, Halo 5, Forza 6, Fallout 4 ve dahası

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

e3-2015-160615

Oyun endüstrisini bir araya getiren E3 fuarının başlamasıyla birlikte oyun severlerin merakla bekledikleri yeni oyunlara ait ilk bilgiler de gün yüzüne çıktı. Pek çok oyun tanıtım veya oynanış videosuyla E3’te boy gösterdi. Söz konusu fragmanlar içinde en çok dikkat çekenleri sizler için bir araya getirdik.

Halo 5: Guardians

Microsoft, Halo 5: Guardians’ın çevrim içi çok oyunculu deneyimine ait ilk görüntüleri E3 kapsamında düzenlediği etkinlikte paylaştı. Söz konusu çevrim içi çok oyunculu mod Warzone adını taşıyor.

Gears 4

Uzun süredir merakla beklenen Gears of War serisinin devam oyunu Gear 4’un üzerindeki perde de E3 ile birlikte kalktı.

Doom

Hayranlarına neredeyse 100 yıl gibi gelen uzun bir aranın ardından yeni Doom oyununa ait ilk görüntüler ve somut bilgiler E3’te paylaşıldı.

Fallout 4

Fallout 4’ün ilk fragmanı haziran ayının başında gösterilmişti. Bethseda, E3 kapsamında düzenlediği etkinlikte Fallout 4’ün 10 Kasım 2015’te yayınlanacağını açıkladı.

Dishonored 2

Dishonored 2’nin fragmanı görenleri sadece etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda kendilerini nelerin beklediği konusunda derinlemesine bir fikir edinmelerini sağlıyor. Corvo’nun geri döneceği konuşulurken, fragmanda oynanış karakteri olarak Emily Kaldwin gösteriliyor.

LEGO Jurassic World

Sinemalardaki macerasına oldukça hızlı başlayan Jurassic World, LEGO işbirliğiyle oyun konsollarına giriş konusunda da fazla vakit kaybetmedi.

Battlecry

Bethseda, Battlecry için hazırladığı fragmanda oyun içine ait görüntülere de yer verdi. Şiddet dozu oldukça yüksek olan oyun, hayranlarını fazlasıyla mutlu edeceğe benziyor.

Ostrich Island

Ostrich Island ilginç bir oyun. Oyuncular ıssız bir adaya düşen devekuşunu türlü belalardan kurtarmaya çalışacak.

Mad Max: Eye of the Storm

Yeni Mad Max filminin vizyona girmesinin ardından oluşan dalgayı sürdürecek araçlardan biri olarak değerlendirilen Mad Max: Eye of the Storm, görsel detayların yoğunluğuyla dikkat çekiyor.

The Division

Yapımı yıllardır devam eden The Division, bu sefer daha geniş bir oynanış fragmanıyla E3 sahnesinde kendisine yer buldu.

Forza Motorsport 6

Piyasadaki en iyi otomobil yarışı oyunlarından biri olan Forza Motorsport, altıncı versiyonuyla geçmiş versiyonlarının da ötesine geçecek gibi gözüküyor.

Dark Souls III

Microsoft’un E3 etkinliği sırasında gösterilen Dark Souls III videosu Game of Thrones tarzı müzikleri ve büyük yaratıklarıyla görenleri etkilemeyi başardı.

Fable Legends

Game of Thrones oyuncularından Lena Headley’in seslendirdiği Fable Legends fragmanı, büyük drama ve yüksek dozda eğlencenin ipuçlarını birlikte veriyor.

Mass Effect: Andromeda

Andromeda yenilenen Mass Effect serisinin ilk üyesi olma özelliğini taşıyor. BioWare oyunu 2016 sonuna yetiştirmeyi planlıyor.

Unravel

EA imzasını taşıyan Unravel’da Yarny adını taşıyan iplikten yapılma bir kahramanın etrafını keşfetme maceraları konu alınıyor.

Rise of the Tomb Raider

10 Kasımda Xbox One ve Xbox 360 için yayınlanacak olan en yeni Tomb Raider oyunu, Lara Croft’un ölümsüzlük arayışındaki maceralar üstüne odaklanacak.

ReCore

Microsoft’un Xbox’a özel olarak hazırladığı ReCore, Dünya üstünde kalan son insanların iyi ilişkiler geliştirme çabalarını, robotlarla olan arkadaşlıklarını ve yaşadıkları maceraları anlatacak.

Star Wars Battlefront

40 oyuncunun katılacağı savaşlara ev sahipliği yapabilecek olan Star Wars Battlefront, PS4 ve Xbox One ile birlikte PC kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.

Trackmania Turbo

Trackmania serisinin en yeni oyunu olan Trackmania Turbo’da önceden hazırlanmış 200 pist bulunacak. Bu pistlere ek olarak, oyuncular kendi pistlerini de inşa edebilecek. Oyunda sanal gerçeklik unsurlarının bulunması da ayrıca dikkat çekiyor.

South Park: The Fractured but Whole

Ön sipariş süreci başlayan South Park: The Fractured But Whole, 2014 tarihli Stick of Truth’un devamı niteliğini taşıyor.

Assassin’s Creed Syndicate

Ubisoft, yeni Assassin’s Creed oyununa ait ilk görüntüleri daha önceden paylaşmıştı. Şirket yeni yayınladığı fragmandaysa oyuna daha derinlemesine bir bakış atılmasını sağlıyor.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

1 Eylülde yayınlanacak olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 2014 çıkışlı Ground Zeroes’un devamı niteliğinde ve serinin çizgisini korumayı başarıyor.

Destiny: The Taken King

Sony, The Taken King adını taşıyan en yeni Destiny genişleme paketinin duyurusunu E3 2015’te gerçekleştirdi. 15 Eylülde yayınlanacak genişleme paketinde Oryx, “Taken King” olarak boy gösterecek.

Call of Duty: Black Ops III

Sony’nin etkinliğinde gösterilen yeni Black Ops III fragmanı, farklı haritalar ve çoklu oyun deneyimi konusunda somut bir fikir edinilmesini sağlıyor. Black Ops III ilk olarak ağustos ayında PS4’e özel bir demosuyla oyun severlerin karşısına çıkacak.

Street Fighter V

Street Fighter V için yayınlanan son fragman, Birdie ve Cammy’nin dönüşünü müjdeliyor. Oyunun ilk çevrim içi betası ise 31 Temmuzda PlayStation 4 için yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER