Eğlence

Emilia Clarke’dan iPhone X’a iOS 11.3 ile eklenecek ejderha Animoji’si ile paylaşım

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone x animoji ejderhaApple dün iOS 11.3 sürümüyle birlikte hangi yeniliklerin geleceğini paylaşmıştı. Yenilikler arasında ejderha, aslan, ayı ve kuru kafa olmak üzere dört yeni Animoji karakteri de bulunuyor.

Türkiye’de de severek izlenen Taht Oyunları dizisinin başrol oyuncularından Emilia Clarke, Instagram hesabından ejderha karakterini kullanarak bir paylaşım gerçekleştirdi. Dizide Ejderhaların Annesi lakabını taşıyan Clarke’ın bir ejderha karakterini seçmesi çok da sürpriz olmadı.

Önümüzdeki bahar aylarında yayınlanacak iOS 11.3 ile birlikte tüm kullanıcılar da Clarke ile aynı karakteri veya diğer yeni Animoji karakterlerini kullanabilecekler.

Animoji nedir?

iPhone X için Mesajlar uygulamasında ejderha, aslan, ayı ve kuru kafadan oluşan dört yeni Animoji sunulacak. iPhone X, Animoji ile emojileri yeni ve eğlenceli bir yöntemle canlandırıyor. iPhone X’daki A11 Bionic ve TrueDepth kamera ile çalışan Animoji teknolojisinde 50’den fazla yüz kasının hareketleri kaydedilerek analiz ediliyor. Böylece müşteriler seslerini kullanarak kayıt yapabiliyor ve 16 farklı karakterden biri olarak Animoji mesajları gönderebiliyor.
Aslan, ayı, ejderha ve kuru kafa karakterlerinin de katılacağı Animoji çeşitleri şu anda maymun, robot, kedi, köpek, uzaylı, tilki, kaka, domuz, panda, tavşan, unicorn ve tavuktan oluşuyor. Apple’ın belirttiğine göre, iPhone X kasım başında satışa sunulduğundan beri Animoji son derece olumlu tepkiler aldı. Müşteriler, Animoji Karaoke ile yaptıkları en iyi playback kayıtları dahil, oluşturdukları muhteşem Animoji’leri internette yayınladı.

İLGİLİ HABERLER