Tanıtıcı Yazı

Elektronik Eşya Almak İçin Kredi Çekmek Mantıklı mı?

elektronik eşya almak için kredi çekmek mantıklı mı

(Bu makale Enpara.com desteğiyle yayınlanan bir tanıtım yazısıdır.)

Elektronik ürünler artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Hayatı kolaylaştıran bu ürünlerden günün neredeyse her saatinde faydalanıyoruz. Ancak ne kadar kaliteli ve uzun ömürlü olursa olsun, her elektronik eşyanın bir kullanım ömrü var. Bu ömür dolduğunda ise yeni bir ürün satın almak gerekiyor. İşte bu noktada devreye ihtiyaç kredisi giriyor.

Günümüzde elektronik eşyalarda belirli bir kaliteyi gözetirseniz hatırı sayılır bir bütçe ayırmanız gerekecek. Yeni bir cep telefonu, bilgisayar, tablet, oyun konsolu, kamera, ses sistemi ya da benzeri bir ürün satın almak istediğinizde her zaman yeterli bütçeye sahip olmayabilirsiniz. Bu durumda seçenekleriniz sadece çevrenizden borç istemek ya da elektronik eşya ihtiyacınızı ertelemek değil. İhtiyaç kredisi kullanmak gibi oldukça pratik bir seçeneğiniz de bulunuyor. Elektronik ihtiyaçlar için kredi kullanma seçeneğinden faydalanmanız durumunda alışveriş sırasında marka ve model seçiminizi de çok daha özgürce yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredisini taşıt kredisi ya da konut kredisi ile karıştırmamak gerekiyor. Bankanıza mutlaka bir gerekçe sunmak durumunda değilsiniz. Çünkü bu kredi acil nakit ihtiyacı durumunda tercih edilen bir kredili üründür. Kimi zaman tatil masraflarınızı karşılamak kimi zaman kredi kartı borcunuzu ödemek için de ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Elektronik ürün alışverişi yapmak için de rahatlıkla banka kredisi kullanabileceğinizi hatırlatalım.

İhtiyaç Kredisi Ne Kadar Kullanılır? 

Hangi bankayı tercih ettiğinize bağlı olarak ihtiyaç kredisi olarak bankadan talep edebileceğiniz meblağ değişebilir. Ayrıca bankanın sunduğu maksimum meblağda kredi kullanmanız mümkün olmayabilir. Çünkü yaptığınız kredi başvurularında gelir durumunuz da dikkate alınıyor. Şayet düşük gelire sahipseniz ya da kredi notunuz düşükse ihtiyaç kredisi başvurunuz reddedilebilir ya da istediğiniz meblağdan daha düşük bir tutarda kredi kullanmanız mümkün olabilir.

İhtiyaç kredisi kullanmanın en kolay yolunun ise Enpara.com olduğunu söyleyebiliriz. Kredi kullanmanın son derece kolay olmasının yanı sıra 250 bin TL’ye kadar kredi talep etme imkânı sunması da önem taşıyor. Elektronik eşya fiyatlarının son dönemde bir hayli yükselmesi nedeniyle talep edilen kredi tutarları da artık daha fazla! Bu ihtiyacı karşılayan da Enpara.com oluyor diyebiliriz.

Geri ödemeler ise 36 aya kadar uzayabilen vade seçenekleri eşliğinde yapılabiliyor. İhtiyaç kredisi geri ödemenizi zorlanmadan yapabilmek için size en uygun vade seçeneğini tercih edebilirsiniz. Peki, bankadan ne kadar kredi alırsanız aylık geri ödeme tutarınız ne kadar olur? En çok akıl karıştıran soru bu ve yanıtı da aslında çok kolay.

Yapmanız gereken sadece Enpara.com internet sitesine tıklamak olacak. Sitede ihtiyaç kredisi hesaplama aracı yer alıyor. Bu aracı kullanarak bankadan talep edeceğiniz meblağı işaretleyin. Kaç ayda geri ödeyeceğinizi yani vade sayısını da seçin. Aylık geri ödeme taksitlerinizi anında karşınızda göreceksiniz ve faiz oranı bilgisi de karşınıza çıkan tabloda yer alıyor olacak. Bu hesaplama aracını kullanarak bütçenize ve gelir durumunuza en uygun olan şekilde kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu arada bankanın kredi taleplerini çok kısa bir sürede değerlendirmeye aldığını ve yanıt için uzun süre bekletmediğini de ekleyelim.

Enpara.com İhtiyaç Kredisinde Dosya Masrafı Yok!

Dosya masrafı kesintisi uygulanmadan banka kredisi kullanmak istiyorsanız Enpara.com ihtiyaç kredisi seçeneğine yönelebilirsiniz. Düşük faizli ve aynı zamanda kullanması gayet kolay olan ihtiyaç kredisi için dosya masrafı kesintisi de uygulanmıyor. Kredi başvurusu yapmak için yalnızca birkaç dakikanız yeterli olacak, siteye tıklayarak ilgili sayfa üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Siteye tıkladığınızda mutlaka kredi kartı konusunda da bilgi alın. Çünkü faizsiz taksitlendiren kredi kartı sayesinde yaptığınız alışverişleri belirli koşullar kapsamında taksitlendirmeniz mümkün olacaktır. Enpara.com kredi kartı ömür boyu kart aidatı almıyor. Bu açıdan da avantajlı bir seçeneğe yönelmiş olacaksınız. Hem ihtiyaç kredisi hem de kredi kartı başvurunuzu birkaç dakika içinde yapabilirsiniz. Böylelikle Enpara.com ayrıcalıklarından faydalanan yüzlerce kişi arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER