Eğlence

Elden Ring PC versiyonundaki açık oyuncuları ölüm döngüsüne hapsediyor

elden ring pc

Elden Ring PC versiyonundaki bir açık, oyuncuları sonsuz bir ölüm döngüsüne hapsediyor. Twitter’da “@EldenRingUpdate” hesabından paylaşılan bir video, söz konusu açığın oyuncuları nasıl etkilediğini gösteriyor.

Söz konusu hata, bir işgalci özel bir yeteneği aktif hâle getirdiğinde ortaya çıkıyor. Bu oyuncunun oyunun kapanmasına neden olan bir problemi de tetikliyor. Oyuncular Elden Ring’i başlattıklarında karakterlerinin sürekli olarak öldüğünü görüyor.

Bir Reddit paylaşımı, hatadan kurtulmak için bir çözüm öneriyor. Ancak bu çözümün her zaman çalışmayabileceği belirtildi. Oyuncular karakterleri ölmeden Alt + F4 tuş kombinasyonuyla oyundan çıktıklarında bir sonraki girişleri için biraz daha zaman kazanıyor.

Oyun tekrar açıldığında oyuncular hızla haritayı açıp güvenli bir bölgeye ışınlanarak bundan kurtulabiliyor. Güvenli bölgeye hemen ışınlanamayanlar için ölüm döngüsü yeniden başlıyor. Bu çözümü uygulayamayan bir Reddit kullanıcısı, yaklaşık 100 saat kaybettiğini belirtti.

Elden Ring PC oyuncularını etkileyen bu açık konusunda oyunun yapımcısı FromSoftware ve yayıncısı Bandai Namco’dan henüz bir açıklama gelmiş değil. Şimdilik sorundan kaçmanın en etkili yolu, kayıt dosyalarını yedeklemek ve oyunu çevrimdışı oynamak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER