Eğlence

Elden Ring güncellemesi yeni görevler getiriyor

elden ring pc

Elden Ring her anlamda devasa bir oyun. Oyunu tamamen bitirmek 100 saatten uzun sürüyor. Ancak her zindan ve düşmanı şimdiden alt eden oyuncuları artık yeni görevler bekliyor. Oyunun en yeni güncellemesi, oyuncular tarafından yönetilmeyen karakterler (NPC) olan Diallos, Nepheli Loux, Kenneth Haight ve Gatekeeper Gostoc için yeni görevler getiriyor.

Güncellemeyle birlikte NPC’leri takip etmek de kolaylaşıyor. Yeni harita belirteçlerinde bu karakterlerin adı da görülebilecek. Güncellemenin bir diğer yeniliği ise Jar Bairn isimli NPC oluyor.

Güncellemeyle bazı denge değişiklikleri de sunuluyor. Bunlardan biri, Mimic Tear büyüsünün etkisini azaltacak. Böylelikle oyuncular yapay zekâ tarafından kontrol edilebilen bir ruh oluşturabilecek. Bunun özellikle “boss fight”larda oyunculara yardımcı olması bekleniyor.

Elden Ring’i 30 dakikada bitirmek için kullanılan Stomp Ash of War büyüsünü yapmak da eskiye kıyasla daha fazla zaman alacak. Dolayısıyla Elden Ring oyuncularının yeni stratejiler bulması gerekecek. Ancak oyunu çevrimdışı oynayarak ve güncellemeden kaçarak eski düzeni sürdürmek mümkün.

İLGİLİ HABERLER