Teknoloji

Dropbox ekran görüntüsü paylaşımı ve iPhoto kütüphanesini tek tıklamayla aktarma işlevlerini sundu

Dropbox bundan böyle PC veya Mac’teki tüm ekran görüntülerini hızlı paylaşım için buluta yükleyecek. Aslında fazlasıyla basit, ancak bir o kadar da beklenen bir özellik olan ekran görüntüsü yükleem imkanı şimdiye kadar üçüncü taraf uygulamalar sayesinde gerçeğe dönüştürülebiliyordu.

dropbox-logoBundan böyle Dropbox kullanıcıları ekran görüntülerinin paylaşımını başka bir araca ihtiyaç duymadan, doğrudan Dropbox tarafından sunulacak destek sayesinde gerçekleştirebilecek. İşlev oldukça basit şekilde çalışıyor. Bir ekran görüntüsü aldığınızda ona ait bir bağlantı otomatik olarak panoya kopyalanıyor.

Bir diğer Dropbox işlevi olan Kamera Yüklemesi gibi ekran görüntüsü paylaşımının kullanımı da kullanıcının tercihine bırakılıyor, dilendiği takdirde kapatılabiliyor.

Öte yandan fotoğraf makineleriyle çekilen fotoğrafların otomatik olarak buluta yüklenmesi birçok kullanıcı için pratik ve memnun ediciydi, şimdi Dropbox bu kapsamı daha da genişletiyor. Bundan böyle OS X kullanıcıları tüm iPhoto kütüphanelerini tek bir tıklamayla Dropbox’a gönderme imkanına sahip.

İlgili >> Dropbox

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER