Fırsatlar

Çok donanımlı Dreame L20 Ultra robot süpürgede %10 Amazon indirimi

dreame l20 ultra

Süpürme ve paspaslama işlerini bir arada yapan, aynı zamanda temizlik ve boşaltma işlemlerini de kendi bünyesinde gerçekleştiren Dreame L20 Ultra, tam donanımlı bir temizlik robotu. Amazon, bu ürünü kısa bir süre için, yüzde 10’luk bir indirimle, 44.999 TL’ye sunuyor.

Dreame L20 Ultra özellikleri

Dreame L20 Ultra Complete robot süpürge, evinizin temizliğini üstün performansla sağlamak için tasarlanmış. Yenilikçi MopExtend ünitesi sayesinde, paspasların menzili otomatik olarak genişletilerek köşe ve kenar alanlarının derinlemesine temizlenmesi sağlanıyor. Böylece, evinizin her noktası tertemiz oluyor.

Tam otomatik baz istasyonu ile günlük temizliğinizi otomatikleştirin ve evde her zaman taze temizlenmiş zeminleri bulun. Otomatik boşaltma, paspas temizleme ve kurutma, su tankının doldurulması ve temizlik solüsyonlarının eklenmesi gibi özellikler sayesinde Dreame L20 Ultra Complete, her zaman en iyi performansı sunmaya hazır.

Dreame L20 Ultra, şimdiye kadarki en gelişmiş ve güçlü temizlik sistemine sahip. Güçlü Vormax sistemi, 7000 Pa emiş gücüyle mükemmel temizlik sonuçları sunarken, kaldırılabilir kauçuk fırça kılların çözülmesini ve kolay çıkarılmasını sağlar. Böylece, temizlik işlemi daha pratik hale geliyor.

Pathfinder akıllı navigasyon, AI Action ve 3D yapılı ışık meyve önleme sistemi sayesinde, Dreame L20 Ultra 55 nesneye kadar tanımlayabilir ve optimum otomatik temizlik sağlıyor. Daha fazla görüş ve performans ile evinizin her köşesi tertemiz olacak.

Yenilikçi paspas çıkarma teknolojisi ile Dreame L20 Ultra Complete, modern ultrasonik halı algılamasına sahip. Uygun ayar yapıldığında, baz istasyonuna geri dönerek paspaslarını kaldırır ve halılarınızın temiz ve kuru kalmasını sağlıyor.

Dreame L20 Ultra robot elektrikli süpürge için 3 yıl garanti sunuyor. Paket içeriğinde; aksesuar seti, toz toplama torbaları, farklı yüzeyler için zemin temizleyiciler, silecek pedleri, ana fırça, yan fırçalar, filtreler, baz istasyonu, robot, toz toplama torbaları, baz istasyonu rampası genişletme plakası, güç kablosu ve temizlik aksesuarı bulunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER