Eğlence

Doctor Strange 2 Marvel tarafından onaylandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

doctor strange 2Marvel hayranları için önümüzdeki yıllar da oldukça heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Şirket, Sinema Evreni projesi kapsamında çekeceği yeni filmler için hazırlıklarını sürdürüyor. Doctor Strange 2 de bu planlar doğrultusunda Marvel’ın onay verdiği filmler arasında yer alıyor.

Doctor Strange’in devam filminin müjdesini Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige verdi. Feige Cinema Blend sitesine verdiği röportajda yeni filmin çekileceğini, ancak filmin ne zaman vizyona gireceği konusunda şimdiden bir şey söylemenin mümkün olmadığını belirtti. Marvel Studios’un başkanı, sadece birinci ve ikinci Doctor Strange filmi arasında birkaç yılın olacağını dile getirdi. İlk Doctor Strange filmi 2016’da vizyona girmişti.

Doctor Strange, Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Dr. Stephen Strange’in ana karakter olduğu ilk Marvel filmiydi. Ellerini iyileştirmek için çıktığı yolculukta doğaüstü güçlere sahip bir büyücüye dönüşen Strange’in macerasını anlatan filmi, Scott Derrickson yönetmişti.

Marvel hayranları Doctor Strange 2 için resmi duyurunun yapılmasını uzun süredir bekliyordu. Uzun süredir beklenen onayın gelmesi Marvel hayranlarını sevindirirken, Doctor Strange’in devam filminden önce Sinema Evreni’ndeki başka projelerde boy gösterip göstermeyeceği henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER