Teknoloji

DJI Osmo Pocket kamera tanıtım öncesinde internete sızdı

dji osmo pocket

DJI Osmo Pocket adını taşıyan gimbal temelli aksiyon kamerasıyla GoPro Hero 7‘ye rakip olmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Osmo Pocket henüz resmiyet kazanmasa da, sızıntılar sayesinde şimdiden kamera hakkında önemli detaylar ortaya çıkmış durumda.

Sızıntılara göre, Osmo Pocket’ta 12 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf çekebilen ve 60 fps’ye kadar 4K video kaydı yapabilen 1/2.3 inçlik bir sensör bulunuyor. Arka tarafta menüyü ve canlı akışı kontrol edebilmek için bir dokunmatik ekran yer alıyor. Akıllı telefon desteğinin ise DJI Mimo adını taşıyan yeni bir mobil uygulama aracılığıyla sağlanacağı belirtiliyor.

İnternete sızan kullanım kılavuzuna göre, kamerada ActiveTrack, Panorama ve Timelapse gibi akıllı çekim modları bulunuyor. Diğer özellikler konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmasa da, kameranın yurt dışında 399 dolar karşılığında satılacağı söyleniyor.

DJI Osmo Pocket ile detayları öğrenmek için ise fazla beklemek gerekmeyeceğe benziyor. Şirket, bugün ABD’nin New York şehrinde Türkiye saatiyle 22:00’da başlayacak bir etkinlik düzenliyor. Osmo Pocket kameranın da “Çünkü Yaşam Büyüktür” adını taşıyan etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER