Teknoloji

DJI Osmo Mobile 4 manyetik yuvasıyla akıllı telefona daha kolay tutunacak

DJI Osmo Mobile 4 manyetik yuvasıyla akıllı telefona daha kolay tutunacak

DJI çok yakında yeni akıllı telefon gimbal aygıtı Osmo Mobile 4’ün tanıtımını gerçekleştirebilir. WinFuture sitesinde çıkan yeni bir haberde bu cihazdan “OM4” olarak bahsediliyor.

WinFuture’dan Roland Quandt tarafından Twitter’da paylaşılan videoda ise iki yeni manyetik bağlantı mekanizmasının akıllı telefonu bağlantı yuvasına kolaylıkla takıp çıkarabileceğinizi gösteriyor. Bunun önceki modele göre önemli bir ilerleme olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer paylaşılan video doğruysa, yeni Osmo en büyük şikayetlerden bir tanesine de çözüm bulacak gibi görünüyor. Mevcut Osmo Mobile 3’te ve daha önceki sürümlerde akıllı telefonu bir kıskaçlı yuvaya yerleştirmeniz gerekiyor. Şimdi görünen ise, telefonun arkasına manyetik diski veya kıskacı yerleştireceksiniz ve daha sonra mıknatısların yardımıyla mobil cihazı gimbal’e kolaylıkla takabileceksiniz.

https://twitter.com/rquandt/status/1298207326495703041

Ayrıca WinFuture, gimbal’in fotoğraflarının yanı sıra bağlantı mekanizmasına ait bir çift fotoğraf da yayınladı.

DJI Osmo Mobile 4 manyetik yuvasıyla akıllı telefona daha kolay tutunacak DJI Osmo Mobile 4 manyetik yuvasıyla akıllı telefona daha kolay tutunacak

Bunun dışında tanıtım videosu zamanın büyük bir kısmını OM4’ün yazılım özelliklerine ayırıyor. Dinamik zum özelliği kamerayı öne doğru hareket ettirdikçe otomatik olarak yakınlaştırıyor ve Alfred Hitchcock tarafından ün kazandırılan Dolly zum efektini yaratıyor. Hareket kontrolü ve zaman atlamalı çekim gibi diğer özellikler de Osmo Mobile 3’te olduğu gibi yeni üründe de yer alacak.

Osmo Mobile 4’ün 2450 mAh kapasiteli piliyle 15 saate kadar çalışabileceği belirtiliyor. Pil, USB-C üzerinden şarj edilebilecek. WinFuture, Osmo Mobile 4’ün 150 avronun altında bir fiyattan satılacağını ve çok yakında tanıtılacağını belirtiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER