Teknoloji

DJI Mavic Pro Platinum havada daha sessiz ve uzun süre kalacak

dji mavic pro platinumDJI IFA 2017 tüketici elektroniği fuarında Mavic Pro drone’un güncellenmiş versiyonu olan Mavic Pro Platinum’u tanıttı. Yenilenmiş pervaneli hava aracı geçen yıl çıkan Mavic Pro’nun zayıf olduğu iki tarafı; uçuş süresi ve gürültüyü iyileştiriyor.

Mavic Pro Platinum’un uçuş süresi 30 dakikaya çıkıyor. Ayrıca uçarken çıkardığı ses de selefine göre yüzde 60 oranında azalıyor. Hava aracını bugün itibarıyla 1099 dolarlık yurt dışı satış fiyatıyla sipariş etmek mümkün oluyor. Teslimatlar ise eylül ayında başlayacak.

Mavic katlanabilir, küçük biçimli yapısıyla biliniyor. Platinum modeli de aynı yapıyı koruyor. DJI, şimdi daha iyi elektronik hız kontrolörleri ve yeniden tasarlanmış pervaneler kullanıyor. Bu yeni pervaneler mevcut Mavic Pro modelinde de kullanılabiliyor.

Bu arada DJI, daha profesyonel kullanıcılara odaklanan Phantom 4 serisini de güncelledi. Phantom 4 Pro Obsidian adlı yeni bir versiyon çıkardı. Bu model, adına yakışır şekilde obsidiyen renkli koyu bir boyayla kaplı şekilde geliyor. Parmak izi önleyici ve elektrolizli kaplama da diğer yüzey özellikleri arasında bulunuyor. Phantom 4 Pro Obsidian eylül ayında 1499 dolarlık fiyat etiketiyle çıkacak.

DJI Phantom 4 Pro Obsidian
DJI Phantom 4 Pro Obsidian
İLGİLİ HABERLER