Manşetler

DJI’dan yeni drone: Mavic 3 Classic tanıtıldı

dji mavic 3 classic

DJI Mavic 3 kullanışlı bir sinematik drone olsa da, 1899 dolarlık fiyat etiketi bu drone’a ulaşmayı zorlaştırıyor. Şirket bu sorunun çözümünü aynı drone’un biraz daha sade bir versiyonunu sunmakta bulmuşa benziyor. Telefoto lens olmadan gelen DJI Mavic 3 Classic bu sayede 1469 dolarlık başlangıç fiyatıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Mavic 3 Classic’in pek çok özelliği orijinal Mavic 3’e benziyor. 5.1K 50 fps video kaydı yapabilen ve 12-bit RAW fotoğraflar çekebilen 20 megapiksel Hasselblad kamerada bir değişiklik söz konusu değil. 46 dakika uçuş süresi, 15 kilometre menzil ve 1080p 60 fps videoların uzaktan transferini sağlayan O3+ iletim sistemi de Mavic 3 Classic’te kullanıcıları bekliyor.

Drone yüksek irtifadan uçarken AirSense ADS-B sistemiyle drone pilotları yakında başka bir hava aracının bulunduğundan haberdar ediliyor.

DJI Mavic 3 Classic’i kumandayla beraber almak için ne kadar ödemek gerekiyor?

1469 dolarlık başlangıç fiyatında kutudan sadece drone’un çıktığını ve uzaktan kumandanın bu fiyata dahil olmadığını belirtmek gerekiyor. Bu paketin sadece hâlihazırda bir DJI drone sahibi olanlara hitap ettiği söylenebilir. Diğer kullanıcıların RC-N1 kumandanın bulunduğu 1599 dolarlık standart kiti alması gerekiyor. 1749 dolar ödeyenler ise drone ile birlikte ekranlı DJI RC uzaktan kumandaya sahip olabiliyor. 649 dolarlık Fly More eklentisi ise iki pil, bir şarj yuvası, araba şarjı, üç çift sessiz pervane ve bir taşıma çantasını beraberinde getiriyor.

DJI Mavic 3 Classic, ilk kez drone kullanacak olanlara veya drone meraklılarına yönelik bir ürün olmadığını söylemek gerekiyor. Bu gruplar için DJI Mini 3 Pro veya Air 2S daha uygun alternatifler olarak gösterilebilir.

İLGİLİ HABERLER