Teknoloji

DJI Action 3 ile eski tasarıma geri dönebilir

dji action 3

DJI’ın en yeni aksiyon kamerasını eylül ayı içinde tanıtması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de, kamerayla ilgili söylentiler etrafta dolaşıyor. Duyumcu DealsDrone’un paylaşımına göre, DJI Action 3 tanıdık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak.

DJI’ın Action 2’deki manyetik modüler tasarımdan vazgeçeceği ve orijinal Osmo Action’a benzer bir tasarıma geçiş yapacağı söyleniyor. Action 2’nin modüler tasarımı beğeni toplasa da, kullanım odaklı sorunlar nedeniyle DJI’ın aldığı karar çok şaşırtıcı görünmüyor.

DJI Action 2’de kullanıcılar aşırı ısınma sorunundan fazlasıyla şikayet etmişti. Buna ek olarak, görüntülerin dahili hafızaya kaydedilmesi ve microSD modülüne görüntü aktarımının zaman alması da bir diğer problem olarak göze çarpmıştı. Hafif ve kompakt tasarım drone sahipleri tarafından beğeni toplasa da, DJI’ın daha “genel kullanıcı”ya hitap eden bir tasarıma dönmeyi seçtiği anlaşılıyor.

DJI Action 3 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde yeni detaylar karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER