Teknoloji

Discord YouTube entegrasyonunu test ediyor

discord threads youtube

Discord, kullanıcılarının YouTube videolarından liste hazırlayarak bunu platform üzerinde arkadaşlarıyla birlikte izlemelerini mümkün kılan Watch Together isimli özelliği test etmeye başladı.

Söz konusu özellik şimdilik sadece arkadaş ve aile sunucularında aktif gibi görünüyor. Ancak ekim ayının sonu itibarıyla özelliğin daha geniş bir kitleye açılması planlanıyor. Kullanıcılar sunucu listesine yerleşik arayüzden arama yaparak veya YouTube’dan bir bağlantı yapıştırarak video ekleyebiliyor.

Discord şimdilik yeni özelliğinin testleri konusunda pek fazla bilgi vermedi. Açıklamada şirketin inovasyon ruhuyla kurulduğu ve daima kullanıcıların sevebileceği yeni şeylerin geliştirildiği ve test edildiği belirtildi.

Discord, YouTube entegrasyonunu Spotify ve YouTube gibi platformlardan müzik dinlemeyi sağlayan Groovy Bot ve Rythm isimli botlarını kapatmak zorunda kalmasının ardından hayata geçirdi. Şirket Watch Together benzeri bir özelliği daha önce test etmeye başlasa da, botlarının kapatılmasıyla birlikte bu özelliğe öncelik verdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER