Eğlence

Diablo IV çok yakında Steam’de yerini alacak

diablo iv beta

2023’ün en büyük oyunlarından biri olan Diablo IV, 17 Ekim itibarıyla Steam’de yerini alacak. Konuyla ilgili paylaşım, oyunlarla ilgili haberleri ve indirim fırsatlarını duyuran X hesabı Wario64’ten geldi. Wario64’ün paylaşımında Diablo oyununun Steam sayfasının bağlantısını görmek mümkün oluyor.

Nintendo Switch dışındaki konsollarda hâlihazırda oynanabilen oyunun PC versiyonuna şu an için sadece Blizzard’ın tescilli Battle.net servisi üzerinden erişilebiliyor. Diablo IV’ün Steam’e gelişi, Blizzard’ın geçmiş adımlarının bir devamı olarak da nitelenebilir. Şirket daha fazla PC oyuncusuna ulaşmak için daha önce de Overwatch 2’yi Steam’e getirmişti.

Blizzard, daha fazla oyununu Steam’e getirmeyi planladığını açıklamış; ancak hangi oyunları burada sunmayı planladığını veya ne zaman satışa sunulacağını paylaşmamıştı.

Blizzard’ın Steam’e getirdiği ilk oyun olan Overwatch 2’nin sert eleştirilerle karşılaşması fazla zaman almamıştı. Oyun, şu anda muhtemelen oyuncuların Battle Pass’in uygulanmasından ve iptal edilen içerikten memnuniyetsizliği nedeniyle 190 binden fazla yorumla birlikte “ezici derecede olumsuz” bir puanına sahip.

Diablo IV, Steam’de Overwatch 2’nin akıbetini yaşamayacaktır

Geçtiğimiz haziran ayında yayınlanan Diablo IV için gelen yorumlar ise büyük ölçüde olumlu. Dolayısıyla oyunun Steam’de Overwatch 2’nin akıbetini yaşaması beklenmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER