Teknoloji

Dell USB-C hub ve mikrofonlu hoparlörü birleştirdi

dell usb-c
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çok sayıda kişinin evlerinden çalışmaya devam ettiği bu dönemde Zoom gibi uygulamalar günlük hayatın önemli bir parçası hâline gelmiş durumda. Dell de bu yeni döneme USB-C hub ve mikrofonlu hoparlörü birleştiren Mobile Adapter Speakerphone isimli ürünüyle uyum sağlıyor. Üzerinde USB-A ve HDMI girişleri de bulunan cihaz, konferans görüşmeleri için yüksek ses kalitesi vadediyor.

Etrafına sarılabilen USB-C kablosuyla bilgisayara bağlanabilen Mobile Adapter Speakerphone’da ikinci bir USB-C girişi de mevcut. İki adet USB-A girişi bulunan cihazın HDMI girişi ise 60Hz yenileme hızıyla 4K HDR desteği sunuyor. Cihazın üzerinde microSD kart yuvası ve Ethernet girişlerinin bulunmadığını belirtmekte fayda var.

Teorik olarak Mobile Adapter Speakerphone ile dizüstü bilgisayara ikinci bir monitör bağlamak mümkün oluyor. Ancak bu da kullanıcıların şarj cihazlarını Mobile Adapter Speakerphone’a bağlamasını engelliyor.

Cihazın üzerinde sesi artırmak veya kısmak, tamamen susturmak, gelen aramaları yanıtlamak veya çağrı sonlandırmak için butonlar bulunuyor. İkili mikrofon sistemi ise 360 derece ses ve yankı engelleme özelliği sunuyor.

Dell USB-C hub ve mikrofonlu hoparlörü birleştiren Mobile Adapter Speakerphone’u yurt dışında 199.99 dolar karşılığında kendi internet sitesi üzerinden satışa çıkardı.

İLGİLİ HABERLER