Teknoloji

Dell’den IPS Black panelli yeni 6K monitör

dell 6k monitör

Dell, IPS Black panelli ilk 6K monitör olduğunu iddia ettiği yeni monitörü de dahil olmak üzere, birçok yeni UltraSharp monitörünü tanıttı. Dell 6K monitör modelinin normal IPS panellerine göre yüzde 41 daha derin siyahlar ve 1,2 kata kadar daha iyi renk doğruluğu sağladığını söylüyor. 31,5 inçlik monitör, 4K ekrana göre yüzde 150 daha fazla piksele sahip.

Dell UltraSharp 32 6K Monitörün, yüzde 99 DCI-P3 ve yüzde 99 Display P3’ün yanı sıra VESA DisplayHDR 600 desteğiyle geniş bir renk gamına sahip olduğu söyleniyor. Bu değerler onun eski monitörlerden alışkın olduğunuza göre daha fazla açıdan doğru renkler sunacağını gösteriyor. Otomatik deklanşörün yanı sıra otomatik çerçeveleme ve ışık ayarlama özelliklerine sahip yerleşik, çift kazançlı HDR 4K web kamerası da var. Ayrıca monitörde bir yankı önleyici mikrofon ve 14W’lık çift hoparlör bulunuyor.

dell 6k monitör

İsterseniz, iki bilgisayarı veya diğer video kaynaklarını bağlayabilir ve her ikisini aynı anda yan yana resim (PBP) ve resim içinde resim (PIP) işlevleriyle kullanabilirsiniz. Monitörde DisplayPort 2.1 ve Thunderbolt 4 bağlantısının yanı sıra ihtiyaç duyduğunuzda açabileceğiniz, öne bakan bir bağlantı noktası paneli bulunuyor.

Ayrıca, Dell UltraSharp 32 6K Monitor eğilebilir, kendi etrafında döndürebilir, döndürebilir ve yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Ekran yılın ikinci çeyreğinde yurt dışında satışa sunulacak. Dell önümüzdeki aylarda fiyatları açıklayacak.

dell kavisli monitör

Yeni bir monitörle ilgilenebilecek ancak 6K modelinden etkilenmeyen ve belki daha fazla ekran alanı isteyenler için Dell’in elinde birkaç yeni monitör daha var. Şirket, yüzde 98 DCI-P3 ve yüzde 100 sRGB renk kapsamı ile birlikte 2.000:1 kontrast oranını destekleyen IPS Black teknolojisine sahip kavisli bir WQHD monitörü de tanıttı.

Dell UltraSharp 34 Kavisli USB-C Hub Monitör, PBP ve PIP’yi destekliyor ve çift 5 W hoparlöre sahiptir. Her zaman açık olan ComfortView Plus işlevinin, renkten ödün vermeden mavi ışığı azalttığı söyleniyor. USB-C konektörü aracılığıyla 90 W’a kadar güç sağlayan 34 inçlik monitör, 31 Ocak’ta yurt dışında 1.260 Amerikan doları karşılığında satışa sunulacak.

dell ultrasharp

Dell’in 2023 monitör serisinde UltraSharp 43 4K USB-C Hub gibi başka bir yeni ürün daha var. Buna dört adede kadar PC (veya diğer girişler) bağlayabilir ve bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Alternatif olarak, tek bir klavye ve fare ile kontrol ederken dört bilgisayarı da görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Dell bir girişi dört bölüme ayırma yeteneğini de öne sürüyor. Bu, dört eşit boyutlu pencerenin açık olmasına oldukça benziyor. Monitörde kullanışlı açılır USB-A ve USB-C şarj bağlantı noktaları da mevcut. Bu 43 inçlik monitör de 31 Ocak’ta yurt dışında satışa sunulacak ve 1.330 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak.

İLGİLİ HABERLER