Eğlence

Deezer Flow Tab ile her gün kişiselleştirilmiş çalma listeleri sunacak

deezer flow tabÇevrimiçi müzik servisi Deezer, kullanıcılarına favori şarkıları ve yeni şarkıları bir arada sunan Flow özelliğinde gerçekleştirdiği yeni bir değişikliği duyurdu. Şirket, uygulamasına Flow Tab isimli yeni bir bölüm daha ekledi. Deezer Flow Tab ile kullanıcılarına birden fazla kişiselleştirilmiş çalma listesi sunacak. Söz konusu listelerin her biri, kullanıcının müzik zevkinin farklı noktalarına hitap edecek.

Flow Tab’i açan Deezer kullanıcılarının karşısına kaydırılabilir kartlardan oluşan bir karusel çıkıyor. Bu kartların her birinde birkaç sanatçıyı baz alarak hazırlanan farklı çalma listeleri yer alıyor. Söz konusu seçenekler, kullanıcılarının neyi sevdiğini bilen Deezer tarafından hazırlanıyor.

Deezer sanatçılardan hareketle özel çalma listeleri hazırlamasının yanı sıra yeni şarkı ve şarkıcıların keşfini kolaylaştıracak bir çalma listesi de sunuyor. Sanatçılardan ilhamla hazırlanan çalma listelerinde kullanıcılarına her gün yeni 40 şarkı sunan Deezer, haftalık olarak yenilediği listesinde de 40 şarkıya yer veriyor. Kullanıcılar beğendikleri şarkıları diledikleri takdirde kendi sabit çalma listelerine de ekleyebiliyor. Premium+ aboneleri listelerdeki şarkıları diledikleri gibi geçebilirken, ücretsiz olarak Deezer’dan yararlananlar şarkıları sadece karışık çalma modunda dinleyebiliyor.

Deezer Flow Tab ile kullanıcı tabanını genişletme ve mevcut kullanıcılarının memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Flow Tab’e Deezer’ın iOS, Android ve web uygulamaları üzerinden erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER