Eğlence

Death to 2020: Black Mirror ekibinden özel belgesel

death to 2020

Netflix’in popüler yapımlarından Black Mirror’ın yaratıcı ikilisi Charlie Brooker ve Annabel Jones, bu sefer bir belgeselle Netflix abonelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak bu belgeselde teknolojinin insanların hayatını nasıl alt üst ettiği anlatılmayacak. Death to 2020 (2020’e Ölüm) adını taşıyan belgesel, geride bırakmak üzere olduğumuz yılın korkunçluğunu parodiler eşliğinde anlatacak. Belgesel 27 Aralık’ta Netflix aboneleriyle buluşacak.

Death to 2020’nin özetinde de belgeselin “2020’nin korkunçluğunu” anlatacağı belirtiliyor. Belgeselde gerçek haber görüntüleri, kurgusal karakterlerin muhtemelen sivri bir dille yaptığı yorumlarla birleştiriliyor.

Death to 2020’nin fragmanında çok sayıda tanıdık yüz göze çarpıyor. Belgeselde görünenler arasında Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Leslie Jones, Cristin Milioti ve Joe Keery gibi isimler bulunuyor.

Death to 2020, Black Mirror’dan ziyade yine Brooker’ın imzasını taşıyan Wipe’a benziyor. Ancak fragmanda görünen ve Quibi’ye gönderme yapan sahne, Brooker ve Jones’un teknoloji dünyasında olup bitene kayıtsız kalamadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER