EğlenceManşetler

Death Stranding PC Game Pass’e geliyor

death stranding pc game pass death stranding director's cut

Death Stranding PC Game Pass servisine geliyor. PC Game Pass’in Twitter hesabından bir süredir yapılan paylaşımların sonunda oyunun 23 Ağustos itibarıyla servisteki yerini alacağı resmi olarak açıklandı.

Metal Gear serisinin geliştiricisi Hideo Kojima’nın öncülüğünde hazırlanan Death Stranding, ilk olarak 2019’da PlayStation 4 için yayınlanmıştı. Oyun 2021’de PC’de oyuncularla buluşmuştu.

Death Stranding’in gelişinin PC Game Pass için bir doping etkisi yapacağı söylenebilir. Ancak bu oyunun Xbox versiyonunun çıkışının yakın olduğu anlamına gelmiyor. Death Stranding’in PlayStation versiyonu Sony tarafından yayınlanırken, PC versiyonunun yayıncısı 505 Games olmuştu. Death Stranding’in konsol tarafındaki kontrolü hâlâ Sony’nin elinde bulunuyor. Bu da oyunun Xbox Game Pass’e gelme ihtimalinin pek fazla olmadığını gösteriyor.

Death Stranding, Kojima’nın şirketi Kojima Productions’ı 2015’te Konami’den ayırmasının ardından çıkardığı ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Açık dünyalı bir aksiyon oyunu olan Death Stranding, büyük bir yıkımın sonrasında ABD’de geçiyor. Şehirlere gerekli malzemeleri götüren bir kuryeyi yöneten oyuncular, bir taraftan da Dünya’da beliren değişik canlılarla mücadele ediyor.

Death Stranding PC Game Pass buluşmasına çok şaşırmamak gerekiyor. Söz konusu buluşmaya dair işaretler hafta boyunca PC Game Pass’in Twitter hesabı aracılığıyla verilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER