Eğlence

David Letterman Netflix ile ekranlara geri dönüyor

david letterman netflixABD’nin en ünlü talk show sunucularından biri olan David Letterman, bir süre önce ekranlara veda etmişti. Emeklilikten sıkılmış gibi görünen TV yıldızı, yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. David Letterman Netflix için bir sohbet programı çekecek.

Program 6 saat uzunluğunda bölümlerden oluşacak. Letterman her bölümde tek bir konuk ağırlayacak ve konuğuyla uzun uzadıya sohbet edecek. Ünlü sunucu zaman zaman masanın başından kalkarak sahaya da inecek ve bazı konuları mercek altına alacak.

Letterman’in Netflix için çekeceği programın ismine henüz karar verilmiş değil. Konuya ilişkin açıklamada bulunan TV yıldızı, şu ifadeleri kullandı: “Bakın neyi öğrendim: Eğer ailenizle daha çok vakit geçirmek için emekli olacaksanız, önce bunu ailenize danışın.” David Letterman önümüzdeki yıldan itibaren Netflix aboneleriyle buluşacak.

David Letterman Netflix saflarına katılan tek ünlü isim değil

Son zamanlarda atağa kalkan Netflix, Letterman ile anlaşmak dışında hamleler de gerçekleştirdi. Başrolünü Sandra Bullock’un üstleneceği bir film çekecek olan şirket, çizgi roman yayıncısı Millarworld’ü de satın aldığını açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER