Eğlence

Dark’ın yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu, ilk fragman geldi

dark 2. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Alman yapımı Dark, Netflix’in en popüler orijinal içerikleri arasında yer alıyor. Dizinin uzun süredir beklenen yeni bölümlerinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Dark 2. sezon bölümleriyle 21 Haziran’da Netflix abonelerinin karşısına çıkacak. Dizinin kadrosuna yeni sezonda Sandra Borgmann, Winfried Glatzeder, Dietrich Hollinderbäumer ve Sylvester Groth katılıyor.

Dark ilk sezonunda gizemli ilişkiler yumağı ve geçmiş-şimdi-gelecek üçgenindeki hassas dengeler ile izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Yeni sezonda gelecekte sıkışıp kalan Jonas, 2020’ye dönmeye çalışırken; arkadaşları Martha, Magnus ve Franziska, Bartosz ile Winden kasabasında gerçekleşen gizemli olayların arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışacaklar. Dizinin yeni sezonunda olacaklar hakkında çeşitli işaretler barındıran ilk fragman da yayınlandı.

Bu esnada; farklı zaman dilimlerinde birbirine bağlı olan her şeyi kontrol eden belirsiz birisinin neden olduğu olaylar, daha fazla insanı etkilemeye başlayacak.

Dark 2. sezon bölümleri merakla beklenen Netflix yapımları arasında yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Louis Hoffmann, Oliver Masucci, Lisa Vicari, Paul Lux, Moritz Jahn ve Gina Stiebtz gibi oyuncular bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER