FırsatlarManşetler

Daha uygun fiyata bir MacBook Air sahibi olmak isteyenler için indirim fırsatı

Daha uygun fiyata bir MacBook Air sahibi olmak isteyenler için fırsat

Apple’ın 2020 model MacBook Air dizüstü bilgisayarları, yenilenmiş makas tuşlu klavyesi ve 10. nesil Intel Core işlemci seçenekleriyle kullanıcılara güncel ve rahat taşınabilir bir Apple dizüstü bilgisayarı sunuyor. Tabii ki, bunun için en az 8000 TL’lik bir miktarı gözden çıkarmalısınız. Daha uygun koşullarda bir MacBook Air sahibi olmak isteyenlerin daha eski modellere bakmaları gerekiyor. Apple’ın güncelleme desteği konusunda birkaç yaşına gelmiş ürünleri bile desteklemesi, eski bir MacBook Air’ı satın almayı da hâlâ mantıklı kılıyor. Hepsiburada’da indirimde olan MacBook Air modeli, eski bir serinin ürünü olsa da, nispeten makul fiyatıyla daha uygun koşullarda bir MacBook kullanmanızı sağlayacaktır.

Normal fiyatı 6599 TL olarak verilen MacBook Air’ın indirimli fiyatı 5899 TL. 2017 yılının ortalarında piyasaya çıkmış olan bu dizüstü bilgisayarda Intel Core i5 5350U işlemci, 8 GB RAM, 128 GB dahili hafıza bulunuyor. 13.3 inç ekranın çözünürlüğü ise 1440 x 900. Yani en son nesil MacBook Air’da gördüğümüz Retina ekran, yenilenmiş tasarım, Touch ID parmak izi okuyucusu gibi özellikler bu dizüstü bilgisayarda yer almıyor.

2 adet USB 3.0 portu barındıran dizüstü bilgisayarın 6 saatin biraz üstünde bir pil ömrünün olduğu belirtiliyor. Dahili Intel HD Graphics grafik işlemci birimi var. Hepsiburada’daki yorumlara baktığımızda, epey olumlu yorumların olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda bu ürün 5 üzerinden 4,9 puan almış.

Apple MacBook Air Intel Core i5 5350U 8GB 128GB SSD MacOS Sierra 13.3″ Taşınabilir Bilgisayar MQD32TU/A
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Söylediğimiz gibi, eğer bütçeniz Apple’ın yeni MacBook Air modelleri için yeterli değilse, Hepsiburada’da bugüne özel olarak sunulan bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER