Eğlence

Cyberpunk 2077 için ilk genişleme paketi 2023’te gelecek

cyberpunk 2077 güncelleme playstation

Cyberpunk 2077 sonunda istikrara kavuşmuş durumda. Bu da oyunun yapımcısı CD Projekt Red’in gelecek planlarından bahsetmesini mümkün hâle getirmişe benziyor. Şirket oyunun ilk genişleme paketine dair yeni bilgiler paylaştı.

Daha önce duyurusu yapılan genişleme paketi, 2023’te oyuncularla buluşacak. Bunun dışında başka bir bilgi vermeyen CD Projekt Red, paketle ilgili yeni detayların bu yıl bitmeden paylaşılacağını söylemekle yetindi.

Söz konusu açıklama, CD Projekt Red’in prodüksiyon planının duyurusuyla birlikte yapıldı. Bir taraftan Cyberpunk üstünde çalışan şirket, yeni The Witcher oyununun hazırlıklarını da sürdürüyor. CD Projekt Red, The Witcher 3’ün yeni nesil güncellemesini ise süresiz olarak ertelemişti.

CD Projekt Red’den verilen bilgiye göre, Cyberpunk 2077 çıkışından bu yana 18 milyondan fazla kopya sattı. Karşılaştırma yapmak gerekirse, bu yıl içinde piyasaya sürülen Elden Ring birkaç hafta içinde 12 milyon satış sayısına ulaşmıştı. 2015’te yayınlanan The Witcher 3’ün toplam satış sayısı ise 40 milyonu geçmiş durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER