EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077 için bir yama daha

cyberpunk 2077 update 2.0

CD Projekt Red, aralık ayından bu yana Cyberpunk 2077 için çok sayıda yama yayınladı. Bu yamalar, Sony’nin oyunu yeniden PlayStation Store’a kabul etme kararında da önemli bir rol oynadı. Cyberpunk 2077’nin mağazaya dönüşü birkaç gün içinde gerçekleşecek. Bu süreçte son dokunuşlar üzerinde çalışan CD Projekt Red, oyun için yeni bir yama daha yayınladı.

1.23 numaralı yama, oyunun kararlılığını kuvvetlendirmenin yanı sıra oyunun çökmesine yol açan hataları da düzeltiyor. Animasyonlar, arayüz, sahne, fizik ve ana oyun deneyimi gibi alanlardaki hatalar düzeltiliyor.

Güncellemenin düzelttiği hataların listesi oldukça uzun. Küçük hataların yanı sıra oyunda ilerlemeyi engelleyen hatalar da son yamayla birlikte onarılıyor.

Cyberpunk 2077’nin PlayStation Store’a geri döneceği bir süre önce CD Projekt Red tarafından açıklanmıştı. Sony oyunu 2020’nin aralık ayında mağazadan kaldırma kararı almıştı. Şirket bu kararı Cyberpunk 2077’nin hatalarla dolu olması nedeniyle aldığını duyurmuştu. Sony oyunu satın alanlara paralarını da iade etmişti.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store’a geri dönecek olsa da, Sony oyunla ilgili tedbirli davranmayı elden bırakmıyor. Şirketten yapılan açıklamada, oyunun özellikle PlayStation 4’te sorunsuz biçimde çalışmayabileceği ifade edildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER