EğlenceTeknoloji

Yeni Cyberpunk 2077 güncellemesi oyunu engelliyor

cyberpunk 2077 update 2.0

Cyberpunk 2077 için yayınlanan 1.1 yaması, oyunu bozan bir hatayı da beraberinde getiriyor. Eurogamer’ın haberine göre; güncellemenin ardından bazı oyuncular “Down on the Street” görevini oynayamıyor. Bu görev, oyunun ana hikayesi üzerinden başlatılan bir “holocall” barındırıyor. Ancak bazı oyuncular bu çağrının sessiz kaldığını ve oyun sürecinin engellendiğini belirtti.

Oyunun geliştiricisi CD Projekt Red, sorun için bir çözüm yayınladı. Ancak bu çözümden faydalanabilmek için daha eski bir kaydedilmiş oyun gerekiyor. Atılması gereken adımlar şu şekilde sıralanıyor:

  1. Takemura ve V’nin Wakako’nun ofisini terk etmesinden önceki noktaya götüren bir oyun kaydını açın
  2. Ofisin dışında Takemura’yla yapılan konuşmayı hemen bitirin
  3. Konuşma bittikten ve görev güncellendikten sonra 23h’ye geçin
  4. Holocall’un çalıştırıldığını ve Takamura’yla diyalogun başladığını kontrol edin

10 Aralık’ta oyuncularla buluşan Cyberpunk 2077, ilk günden bu yana hatalarla anılıyor. CD Projekt Red, ilk problemleri çözmek adına üç acil güncelleme yayınlamıştı. Şimdiye kadar keşfedilen hataların önemli kısmı, bu son hata kadar oyun deneyimini etkilemiyordu.

1.1 güncellemesinin kararlılık konusunda iyileştirmeler yapması planlanmıştı. Ancak işler CD Projekt Red’in beklediği gibi gitmedi. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacağı söylenen 1.2 güncellemesinde ise daha kapsamlı yeniliklerin sunulması planlanıyor. 1.1 güncellemesinin getirdiği sorunun çözümü için acil bir yamanın gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER