Teknoloji

AMD Anti-Lag+ Özelliği, Counter-Strike 2 Kullanıcılarını Tehdit Ediyor

counter-strike 2

Counter-Strike 2’nin AMD kullanıcıları için belirgin bir tehlikesi var: AMD’nin Anti-Lag+ özelliği. Bu özellik nedeniyle oyunun gecikme sürelerini düşürmek mümkün oluyor, ancak son gelişmeler, bir yanlış banlama riskini de beraberinde getiriyor.

Counter-Strike 2, her ne kadar oyun dünyasında ses getiren bir çıkış yapmış olsa da, maalesef ki AMD Anti-Lag+ özelliği ile beraberinden bir problem getiriyor. Geçtiğimiz günlerde AMD’nin gecikme düşürme sistemine Counter-Strike 2 desteği eklendi. Ancak bu durum, Valve Anti-Cheat (VAC) hile koruma sistemini yanıltıyor ve AMD Anti-Lag+ özelliğini kullanarak oyuna giren kullanıcıların banlanmasına neden oluyor.

Counter-Strike 2 ile ilgili Valve’dan yapılan açıklama var

Bu sorunla ilgili Valve’dan yapılan açıklamada, “AMD, sorunu çözecek bir güncelleme yayınladığında, banlanan kullanıcıları tespit edecek ve yasakları kaldıracaktır.” ifadelerine yer verildi.

Counter-Strike 2’nin görsel ve ses alanında ciddi geliştirmeler içerdiği bilinen bir gerçekken, AMD Anti-Lag+ özelliğine dair yaşanan bu problem, oyunseverlerin dikkatini çekmekte. Bu sorunun çözülmesine kadar, AMD Anti-Lag+ özelliğini CS2’de kullanmaktan kaçınmak en iyi seçenek olacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER