Manşetler

Communications Week #7 5-8 Aralık tarihleri arasında İTÜ’de düzenleniyor

communications week

communications weekTürkiye’de öğrenciler tarafından düzenlenen ilk haberleşme sektörlüğü etkinliği olan Communications Week, ya da kısaca ComWeek, bu yıl 7’nci kez düzenleniyor. IEEE İTÜ Communications Society tarafından organize edilen etkinlik, 5-8 Aralık 2016 tarihleri arasında, İTÜ Ayazağa Kampüsü Büyük Salon’da gerçekleştirilecek. Etkinlik geçen yıl IEEE Global Darrel Chong Ödülü’ne de layık görülmüştü.

Sektördeki ve teknoloji alanındaki son gelişmeleri bizzat sektörün öncü kuruluşlarından öğrenmek, sektör hakkında öğrencilerin bilgilenmelerini ve sektörde yönelebilecekleri farklı alanları öğrenmelerini sağlayıp sosyal bir bilgi paylaşım ve ağ ortamı oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğin bu yılki konuları arasında Sanal Gerçeklik, Akıllı Şehirler, Fiberoptik, 5G, Kriptoloji, Mobil Teknolojilerin Evrimi ve IoT, Uydu Haberleşmesi, LTE yer alıyor. Ayrıca etkinlik sektörün lider şirketleriyle tanışma, onların deneyimlerinde faydalanma ve hatta çekilişlerle farklı hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca sürpriz konuklarla eğlenceli söyleşiler de etkinlik programında yer alıyor.

Vestel, Huawei, Türk Telekom, Crytek, Ericcson, Schneider ve Samsung gibi teknoloji ve haberleşme sektörünün desteklediği bu etkinliğe Teknoblog olarak biz de tanıtım partneri olarak destek veriyoruz.

Communications Week etkinliğine katılım ücretsiz ve herkese açık

5-8 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Communications Week etkinliğine katılım ücretsiz. Herhangi bir okul, sınıf, bölüm veya yaş kısıtlaması da bulunmuyor.

Ücretsiz kayıt için tıklayın

communications week

İLGİLİ HABERLER