Teknoloji

Çocuğunuzla teknolojiyi buluştururken servet harcamayın

Bilgisayarla ilk kez tanışan ya da öğrenirken eğlenmeyi seven çocuklar için, Acer Aspire One Netbook, ultra taşınabilir yapısı ve uygun fiyatıyla en iyi arkadaş olmayı hedefliyor.

Çocukların yeni öğrenme stratejileri geliştirebilmeleri ve kendi gelişimlerini tamamlarken teknolojiye uzak kalmamaları için gerekli özellikleri taşıyan Netbook, özel olarak tasarlanan arayüzün kolay kullanımıyla hayatı kolaylaştırıyor.

Çocuklarına sadece ödev ve internet bağlantısı için yüksek fiyatlı standart bir bilgisayar almak zorunda kalan ebeveynlere de uygun fiyat fırsatı sunan Acer Aspire One Netbook, yüksek grafik kartı özelliklerine sahip olmaması nedeniyle çocuğunun oyun oynayarak bilgisayar başında vakit geçirmesini de azaltıyor.

Çocukların yanında taşıyabilecekleri kadar hafif olan, ağırlığı 1 kiloya bile ulaşmayan Acer Aspire One Netbook?lar, normal bir klavyenin yüzde 95 büyüklüğündeki boyutuyla da yazma kolaylığı sunuyor.

Tam renkli 8.9? ekranlı, entegre web kamerasına sahip Acer Aspire One Netbook, karışık menülerden uzak, rahat menüsüyle çocukları da zorlamıyor.

Acer Aspire One Netbook?un fiyatı 399 $+ KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER