Teknoloji

Canon PowerShot N2 ile selfie meraklılarının dikkatini çekmeyi amaçlıyor

canon-powershot-n2

Kamera tasarımlarında farklı yaklaşımlar deneme konusunda çekingen davranmayan şirketlerden biri olan Canon, yeni dijital kameralarından PowerShot N2’yi CES 2015’te görücüye çıkardı.Kare tasarımıyla dikkat çeken Canon PowerShot N2, döndürülebilen ekranıyla selfie meraklılarının radarına girmeye aday gözüküyor.

Canon, bundan iki yıl önce CES 2013’te orijinal PowerShot N’yi tanıttığı zaman kameranın hem sağ elli hem de sol elli kullanıcılara uygun biçimde tasarlandığına dikkat çekmişti. Kamerada konvansiyonel bir deklanşör tuşunun bulunmaması, çift taraflı kullanımın önünü açmıştı.

İki yıllık bir sürenin ardından tanıtılan Canon PowerShot N2, genel tasarımı itibarıyla selefinden pek farklı gözükmüyor. 2.8 inç ekran herhangi bir değişim olmadan yeni nesle aktarılırken, ekranın daha kolay selfie çekmek için 180 derece döndürülebilmesi en önemli yenilik olarak göze çarpıyor. 16.1 megapiksel sensör, Digic 6 görüntü işlemcisi ve 8x optik zum cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Canon PowerShot N2, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle ocak ayı içinde raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER