EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Mobile’da zombilere veda zamanı geliyor

call of duty mobile

Zombiler Modu‘nu seven bir Call of Duty Mobile oyuncusu iseniz bu modun tadını çıkarmanızda fayda var. Oyunun geliştiricisi Timi Studios, oyunun yeni güncellemesinin yayınlanacağı 25 Mart tarihi itibarıyla Zombiler Modu’nun oyundan çıkarılacağını açıkladı.

Timi Studios tarafından Reddit’te paylaşılan topluluk güncellemesinde konuyla ilgili şu ifadeler yer alıyor: “Bu modun sınırlı bir süreye sahip olduğunu ilk günden bu yana belirtmiş, ancak kesin bir bitiş tarihi açıklamamıştık. İlgiyi, geri bildirimleri ve modu gelecekte nasıl şekillendirebileceğimizi görmeyi istedik. Ancak bu mod arzuladığımız kalite seviyesine ulaşamadı.”

Zombiler Modu’ndan vazgeçilmesi, bu mod için hazırlanan “Nacht Der Untoten” (Zombilerin Gecesi) isimli ikinci haritanın da oyuncularla buluşmayacağı anlamına geliyor. Ancak hem Zombiler Modu’nun hem de haritanın günün birinde oyundaki yerini alabileceği belirtiliyor. Timi Studios’un paylaşımında “Günün birinde Zombiler Modu’nu Nacht Der Untoten ile birlikte geri getirebiliriz. Ancak bunun için her şeyin yüksek kalitede olduğundan emin olmamız gerekiyor.”

Call of Duty Mobile, Zombiler Modu’ndan vazgeçilmesinin zamanlamasının manidar olduğu söylenebilir. Call of Duty’nin geliştirici stüdyolarından biri olan Treyarch’ın şefi Jason Blundell, 2020’nin ilk günlerinde görevinden ayrılmıştı. Black Ops 3 ve Black Ops 4’ün yapımcılarından biri olan Blundell’in Zombiler Modu’yla yakından ilgili olduğu biliniyor. Söz konusu iki oyunda da Zombiler Modu, Blundell’in elinden çıkmıştı. Dolayısıyla yeni karar ve bu ayrılığın arasında bir bağ olduğunu söylemek pek yanlış olmuyor.

İLGİLİ HABERLER