EğlenceTeknoloji

Call of Duty Mobile sekizinci sezonu yeni içeriklerle karşılıyor

Son dönemin popüler oyunlarından Call of Duty Mobile düzenli olarak güncelleniyor. Oyuna her sezonda yeni içerikler ve özellikler ekleniyor. Call of Duty Mobile’ın “The Forge” adını taşıyan sekizinci sezonu da bu geleneği bozmuyor.

The Forge ile oyuna eklenen yeniliklerden ilki “Highrise” adını taşıyan harita. Buna ek olarak, Battle Royale mücadeleleri için de “Safehouse” isimli bir bölge dahil ediliyor. Savaş Bileti’nde ise oyunculara seviyelerine göre farklı içerikler sunuluyor. Silahlar, kostümler ve yeni avatar çerçeveleri Savaş Bileti’nde Call of Duty Mobile’ın oyuncularını bekliyor.

Bu tarz “büyük savaş” oyunlarının vazgeçilmez parçalarından biri olan özel etkinlikler de Call of Duty Mobile’ın yeni sezonunda oyuncuları bekliyor. Bu etkinlikler “Yaz Günleri” ve “Gün Dönümü Geldi Çattı” adını taşıyor.

Juggernaut isimli yeni modda oyuncular, “5’e 1” oyun formatını deneyimliyor. Katana isimli yeni operatör yeteneği ve sekizinci sezon için hazırlanmış meydan okumalar da Call of Duty Mobile’ın yenilikleri arasında.

Call of Duty Mobile için hazırlanan sekizinci sezon güncellemesi arayüzde de çeşitli geliştirmeler yapıyor. Silahlar için dengeleme güncellemeleri yapılırken, oyun deneyimi de optimize ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER