Teknoloji

Bose’nin yeni kablosuz kulaklığı resmi belgelerde görüldü

bose sport open earbuds

Bose yeni bir kablosuz kulaklık çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yeni kulaklığın varlığı, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında görüldü. Veri tabanına göre, kulaklık Bose Sport Open Earbuds ismiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Sport Open Earbuds, görsel açıdan Samsung’un Galaxy Buds Live kulaklığına benzer bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Kulaklık topuzları kulağın içine girmek yerine bir kanca gibi tutturulacak. Bose kulaklığın ismiyle belli etmese de, tasarım öncelikli kullanım amacının spor olduğunu gösteriyor. Belgelerde kulaklıkla beraber bir şarj cihazının geleceği de görülüyor.

Kulak içi tasarıma sahip Sport Earbuds modeli bu yıl içinde gözler önüne çıkmıştı. Bu kulaklık, QuietComfort Earbuds’ın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmayan bir versiyonu olarak tanımlanmıştı. Sport Open Earbuds, spor yaparken daha rahat bir deneyim isteyenleri hedefleyen bir seçenek olacak gibi görünüyor.

bose sport open earbudsBose Sport Open Earbuds ile ilgili pek çok detay bilinmezliğini koruyor. Kulaklığın fiyatı, çıkış tarihi ve pil ömrü gibi konulardaki detayları öğrenmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER