Manşetler

BlackBerry’nin kızaklı Android telefonu Venice’in fotoğrafları ortaya çıktı

blackberry-venice-android-310815-7

BlackBerry’ye geri dönüş yapmak isteyenler bu telefon ikna edebilir gibi görünüyor. Son birkaç aydır BlackBerry’nin kızaklı klavyeye sahip bir Android telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu. İlk önce bu telefona ait olduğu öne sürülen taslak fotoğraflar ortaya çıktı. Şimdi de bu telefonu çalışır şekilde gösteren canlı fotoğraflarını gördük.

Sızan fotoğraflara bakarak bu yeni cihazın ne kadar güzel görüneceğini söylemek güç, çünkü karşımızdaki henüz prototip aşamasında bir ürün gibi görünüyor. Ancak bu fotoğraflar Venice kod adlı bir cihazın gerçekten de var olduğunu ve son hâlini almaya hazırlandığı anlaşılıyor.

Dedikodular BlackBerry Venice Android telefonunun 5.4 inç Quad HD ekran, Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM ve 18 megapiksel arka kamera barındıracağını işaret ediyor. Görünüşe göre bu kızaklı klavyeli telefon Android Lollipop’un özelleştirilmiş bir versiyonuyla çalışacak.

Daha önceki sızıntıları yapan Evan Blass, BlackBerry’nin yeni Android telefonunun kasım ayında ABD’de, dört büyük mobil operatörle birlikte satışa sunulacağını söylemişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER