Manşetler

BlackBerry PlayBook Türk Telekom ve TTNET ile Türkiye’ye resmen giriş yaptı

RIM’in yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürdüğü QNX tabanlı tableti BlackBerry PlayBook’u şimdiye kadar büyük teknoloji mağazalarında bulmak mümkündü, yine de tabletin resmi satışı yapılmıyordu. Ancak PlayBook OS 2.0 güncellemesinin gelmesiyle birlikte tablet Türkçe desteği kazanmış, böylelikle resmi lansman yolu da açılmıştı. BlackBerry PlayBook’u Türkiye’ye getirmek ise Türk Telekom ve TTNET’e kısmet oldu.

7 inç’lik, 600 x 1024 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan BlackBerry PlayBook’ta 1 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili bellek ve 5 megapiksel arka kamera, 3 megapiksel ön kamera bulunuyor. Hazırlanan kampanya kapsamında BlackBerry PlayBook’a aylık 24.90 TL’lik taksitlerle 24 ay, 19.90 TL’lik taksitlerle 36 ay taahhüt karşılığında sahip olmak mümkün. Bu durumda ücretler TTNET veya Türk Telekom faturalarına yansıtılıyor. Bunun yanı sıra kredi kartına 12 taksitle bu tablete sahip olmak mümkün.

BlackBerry PlayBook’un yıl sonunda doğru çıkması beklenen BlackBerry 10 işletim sistemine yükseltileceği daha önce açıklanmıştı.

İlgili – AA

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER