Teknoloji

Black Shark 4 beklenenden daha uygun fiyatla satılabilir

black shark 4

Akıllı oyun telefonları genellikle yüksek fiyatlar karşılığında satılıyor. Ancak yakında tanıtılması beklenen Black Shark 4, bu konuda bir istisna olacak gibi görünüyor. Yeni bilgiler bu beklentiyi destekliyor.

Akıllı oyun telefonu, kısa süre önce Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında boy gösterdi. Söz konusu kayıtlarda telefonun teknik özelliklerinin yanı sıra fotoğrafları da yer alıyor.

Black Shark 4’le ilgili eski sızıntılarda telefon KRS-A0 model numarasıyla görülmüştü. TENAA kayıtlarında ise PRS-A0 model numarası yer alıyor. Bu nedenle kayıtlardaki telefonun serideki başka bir üyesi olabileceği iddiası da dile getiriliyor.

Playfuldroid sitesinde de bu cihazın telefonun Pro versiyonu olabileceği belirtiliyor. Ancak teknik özelliklere bakıldığında standart veya “Lite” versiyon olma ihtimali biraz daha yüksek görünüyor.

Black Shark 4’ün henüz resmiyet kazanmadığını unutmamak gerekiyor. Bu yeni dedikodu da seri için büyük bir değişimi işaret ediyor. PRS-A0’ın sadece Çin’de satılacak bir versiyon olabileceği ve bunun bitmiş bir ürünü temsil etmiyor olabileceği de söyleniyor.

PRS-A0’ın TENAA belgelerindeki ürün fotoğraflarına bakıldığında normal bir cihaz görünüyor. Oyun telefonları genellikle iddialı ve LED ışıklı tasarımlarıyla dikkat çekse de, Black Shark 4’te böyle bir durum söz konusu değil.

Telefonun sol kenarında ses kontrol tuşları yer alıyor. Sağ kenarda ise güç butonu bulunuyor. Sağ tarafta iki adet fiziksel tetik tuşu ve kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı da görülenler arasında.

Black Shark 4 tanıtımının mart ayında yapılması bekleniyor. Tanıtım öncesinde akıllı oyun telefonuna dair yeni detayların sızması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER