Eğlence

Black Panther 2 filminin vizyon tarihi belli oldu

black panther 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Black Panther 2 filminin vizyon tarihi belli oldu. Marvel Studios eş başkanlarından Kevin Feige, Disney’in D23 fuarı kapsamında düzenlenen Studios panelinde, Black Panther filminin ikincisinin 6 Mayıs 2022 tarihinde gösterime gireceğini açıkladı.

Filmin yönetmeni Ryan Coogler da ekibinin her şeyi doğru şekilde yapmak için zamanını bu filmle geçireceğini kaydetti.

Black Panther 2, Marvel’ın bazı yeni film serileri arasında yer alan The Eternals ile Thor: Love and Thunder ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness gibi diğer seri bölümlerinin arasına yerleşecek.

San Diego’da geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Comic-Con, Marvel Studios’un Marvel Sinema Evreni’nin dördüncü fazını sergilediği bir ortam olmuştu. Disney tarafından düzenlenen bir fuar olan D23 de, önemli filmlerin takipçilerinin gelmeye devam edeceğini gösteriyor.

Marvel Studios yeni seriler için iddialı

Pek de başarılı olmayan bir gişe performansı sergileyen Star Wars ve kritik başarılar sergileyen Rogue One: A Star Wars Story ile Solo: A Star Wars Story gibi alt filmlerden farklı olarak, Marvel Studios yavaşlamaya niyetli değil gibi görünüyor. Aksine elini daha da yükseltiyor.

Marvel’ın yakında çıkacak birçok serisi Disney+ dizileriyle iç içe geçecek. Örneğin, Doctor Strange in the Multiverse of Maddness, Disney+ dizisi WandaVision‘a yapılacak atıfları içerecek.

Feige, Black Panther 2 gibi filmlerin WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier veya Loki gibi dizilerle ilgisinin olup olmayacağı konusunda bir bilgi vermedi. Ancak böyle bir şey olursa, çok şaşırmayın.

İLGİLİ HABERLER