Eğlence

Netflix Black Mirror’ın dördüncü sezonunun ilk fragmanını yayınladı

black mirror dorduncu sezonBlack Mirror dördüncü sezon bölümleriyle yakında yeniden izleyicilerle buluşacak. Netflix, popüler dizinin merakla beklenen yeni sezonuna ait ilk fragmanı yayınladı. Fragman yeni bölümlerin yayın tarihi konusunda ipucu vermese de, altı bölümün isimlerini gün yüzüne çıkarıyor.

50 saniye uzunluğundaki fragmanda yayınlanacak altı bölümün isimleri şu şekilde sıralanıyor: Crocodile, Arkangel, Hang the DJ, USS Calister, Metalhead ve Black Museum. Fragmanda her bölümde kısa kesitler görülüyor. İlginç cihazlar, pencerelerden bakan paranoyak insanlar, ürkütücü çocuklar ve Uzay Yolu’na saygı duruşu gibi görünen unsurlar fragmanda dikkat çekiyor.

Black Mirror dördüncü sezon bölümleri aralık ayında yayınlanabilir

Fragman yeni bölümlerin yayın tarihi konusunda bir ipucu vermese de; The Wrap sitesinde yer alan habere göre, yeni Black Mirror bölümleri aralık ayında Netflix izleyicileriyle buluşacak.

Charlie Brooker’ın imzasını taşıyan Black Mirror, 2011 ve 2014 arasında İngiltere’de Channel 4’da yayınlanan 7 bölümle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizinin altı bölümden oluşan üçüncü sezonu ise geçtiğimiz yıl Netflix aracılığıyla izleyicilerle buluşmuştu. Netflix’in 2015’te sipariş ettiği 12 bölümün kalan altısı da bu yıl bitmeden yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER