Eğlence

Black Mirror 5. sezon yayın tarihi Bandersnatch nedeniyle gecikecek

black mirror 5. sezon

Netflix’in kasvetli dizilerinden bir tanesi olan Black Mirror‘ın kendi maceranızın yolunu çizmesine imkan veren interaktif bölümü Bandersnatch, belli bir süre boyunca görebileceğiniz tek yeni bölüm olabilir. Dizinin yönetici yapımcısı ve yaratıcılarından Annabel Jones, The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada, Bandersnatch üzerinde çok fazla emek harcadıklarını, bu nedenle Black Mirror‘ın beşinci sezon çıkış tarihini ertelediklerini kaydetti.

The Verge sitesine konuşan bir Netflix temsilcisi, Black Mirror 5. sezon yayın tarihinin 2019 yılı içinde belirlenmeyen bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Black Mirror hayranlarının yeni sezon için ne kadar beklemeleri gerektiği şu an için belli değil. Ancak yılın büyük bir bölümünün bekleyişle geçmesi söz konusu olabilir ve mantıklı görünüyor. The New York Times, yapımcıların tüm bir yılı tek bir Bandersnatch bölümü için harcadıklarını yazdı. Son birkaç Black Mirror projesi, sırasıyla Ekim 2016, Aralık 2017 ve Aralık 2018 olmak üzere, kabaca bir yıl aralıklarla yayınlanmıştı.

Yine de, Black Mirror‘ın geleneksel kalıplar içinde ilerleyen bir dizi olmadığını söylemek gerekiyor. 2016’da bölüm başı üç sezondan bölüm başı altı sezona geçilmiş, sadece Noel’e özel bir bölüm de yayınlanmıştı. Şimdiyse interaktif bir bölümle karşımıza çıktı. Şu an için bildiğimiz, Black Mirror 5. sezon bölüm sayısı, öncekinden daha az olacak. Netflix, yeni bölümlerin sayısı veya çıkış tarihi hakkında şu an için bir şey söylemiyor.

Her ne olursa olsun, görünüşe göre 2019’da biraz daha farklı bir dizi göreceğiz. Dizinin yaratıcılarından Charlie Brooker, New York Times’a verdiği demeçte, sadece kasvetli ve karamsar olanlara nazaran daha iyimser bölümler ve hikayeler oluşturduklarını söyledi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER