Eğlence

Black Mirror’ın 5. sezonundan yeni fragmanlar geldi

black mirror 5. sezon

Son yılların en çok ilgi gören dizilerinden biri olan Black Mirror‘ın yeni bölümleri, 5 Haziran’da Netflix‘te izleyicilerle buluşacak. 5 Haziran’a doğru geri sayım devam ederken, yeni bölümlere dair yeni bilgiler de geliyor. Black Mirror 5. sezon bölümlerinin fragmanları ve konu açıklamaları, Netflix tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

Black Mirror’ın yeni sezonu üç bölümden oluşuyor. Aynı anda yayınlanacak bu üç bölüm “Smithereens”, “Rachel, Jack and Ashley, Too” ve “Striking Vipers” isimlerini taşıyor.

Smithereens’te Andrew Scott, Damson Idris ve Topher Grace izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu bölümde bir anda gündemin ilgi odağı hâline gelen ve hızlıca kontrolden çıkan bir taksi şöförünün hikayesi anlatılacak.

Rachel, Jack and Ashley, Too

“Rachel, Jack and Ashley, Too” adını taşıyan bölümde ise Miley Cyrus, Angourie Rice ve Madison Davenport boy gösterecek. Bu bölümde ise yalnız bir genç ve hayranı olduğu pop yıldızının macerası üzerine odaklanılacak. Pop yıldızının göründüğü kadar masum olmaması ise hikayenin ana heyecan unsuru olacak.

“Striking Vipers” ise yıllar sonra bir araya gelen ve hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek olaylarla karşı karşıya kalan iki üniversite öğrencisinin hikayesini anlatacak. Bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak oyuncular ise Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff, ve Ludi Lin.

Striking Vipers

Black Mirror 5. sezon bölümlerinden önce geçtiğimiz yılın sonunda Bandersnatch isimli özel interaktif bölümle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

İLGİLİ HABERLER