Teknoloji

BiP ile karne veya bayram harçlığı gönderebilirsiniz

bip para transferi

bip para transferi dijital harçlıkTurkcell tarafından geliştirilen yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, yaklaşan karne ve bayram heyecanı öncesi hem çocukların hem de ailelerinin ilgisini çekecek bir projeyi hayata geçirdi. Karne hediyesi vermek isteyen, ancak bunun için ne alacağına karar veremeyenler için BiP kolay bir çözüm sunuyor.

Kısa bir süre önce mesaj üzerinden para transferi yapabilme imkanını kullanıcılarına sunan BiP, şimdi de “dijital harçlık” dönemini başlatıyor. Turkcell’in ödeme sistemi Paycell altyapısını kullanan BiP ile kolaylıkla harçlık gönderilebiliyor. Kullanıcılar BiP üzerinden para transferi yapabilmek için, IBAN ya da hesap numarası gibi karmaşık bilgiler kullanmadan, herhangi bir zaman veya mekân kısıtlamasına takılmadan, bir tek telefon numarası ile kolaylıkla para transferi yapabiliyor. Turkcell’in belirttiğine göre BiP kullanıcıları bu yeni özellik sayesinde, sevdiklerine özel günlerde kolaylıkla para gönderip onları şaşırtarak mutlu edebilme şansına erişiyor.

BiP’in yeni “dijital harçlık” servisi Ramazan Bayramı’nda oldukça işe yarayacak gibi görünüyor. Sevdiklerine harçlık vermek isteyenler cepten cebe BiP’le dijital harçlık gönderebilecek. Öte yandan Turkcell, BiP’in bu bayramda kullanıcılarına bir başka sürprizinin de olacağını kaydetti. Mağaza ve internet alışverişlerinde güvenle kullanılabilen, harcadıkça internet kazandıran alışveriş kartı Paycell Kart, bayram boyunca ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak.

BiP, bayramda yurtdışına tatile gidecekleri de unutmuyor. Yurt dışındaki Turkcell’li BiP kullanıcıları, dünyanın neresinde olursa olsun sevdikleriyle ek ücret ödemeden BiP’in 1 GB hediyesi ile iletişimlerine diledikleri gibi devam etme şansı yakalayacak. Öte yandan uzaktaki sevdikleriyle bayramlaşmak isteyenler, BiP sayesinde ister birebir isterlerse de aynı anda 6 kişiyle görüntülü olarak görüşebilecek.

BiP uygulamasını App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER