Teknoloji

BİM indirimli AirPods 2 satışı yapacak

bim airpods 2

Teknolojik ürün satın alacakların takip ettiği mağazalardan bir tanesi de ilginç şekilde BİM oluyor. Bu market zinciri ara sıra popüler ürünleri oldukça uygun fiyatlara satıyor. Geçmişte iPhone, PS4, Lightning kablosu gibi ürünleri sattığını ve epey ilgi gördüğüne tanık olmuştuk. Şimdi benzer bir durumu tekrar yaşama ihtimalimiz var, çünkü BİM AirPods 2 satışına hazırlanıyor.

BİM mağazalarının vitrinlerinde yer alan en son indirim afişlerine göre, 31 Ocak 2020 Cuma günü itibarıyla BİM mağazalarında Apple AirPods 2 kulaklık satılacak. Apple Türkiye garantili, şarj kutulu AirPods 2 için verilen fiyat ise 849 TL. Apple, bu ürünü kendi web sitesinde ve mağazalarında 1099 TL’lik fiyat etiketiyle satıyor.

BİM tarafından satılacak olan AirPods 2 kablosuz şarj kutulu olmayan versiyon. Şarj işlemini kutudan çıkan Lightning kablosunu kullanarak gerçekleştirmek mümkün oluyor. Bunun dışında Apple’ın ikinci nesil AirPods ile getirdiği tüm yeniliklere bu kulaklık aracılığıyla da ulaşılabiliyor.

Ayrıca BİM, peşin fiyatına 6 taksit imkanını da müşterilerine sunuyor.

AirPods 2 özellikleri

BİM’in indirim afişinde AirPods 2 özellikleri de güzel biçimde özetlenmiş. 24 saatten fazla dinleme süresi, 18 saate kadar konuşma süresi, hüzmeleme özellikli çift mikrofon, otomatik açılma ve bağlanma gibi başlıca özellikleri mevcut. Aynı zamanda iPhone veya iPad üzerinden müzik dinlerken ya da bir şeyler izlerken “Hey Siri” diyerek bağlı cihazdaki Siri’ye hızlı şekilde erişebilirsiniz. iPhone’a gelen yazılı mesajların sesli olarak okunması da AirPods 2’nin kullanışlı özelliklerinden bir tanesi.

Aynı zamanda 2. nesil AirPods da diğer Apple kablosuz kulaklıkları gibi aynı iCloud hesabı altındaki cihazlar arasında hızlı ve kolay geçiş imkanı sağlıyor. iPhone, iPad, Apple Watch, Mac bilgisayar, Apple TV gibi Apple cihazlarıyla bu kulaklıkları kolay ve pratik biçimde kullanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER