Teknoloji

Aqara’nın akıllı ev çözümleri Bilkom güvencesiyle Türkiye’de

bilkom aqara

Bilkom, akıllı ev çözümleri sunan Aqara markası ile iş birliğini resmen duyurdu. Bilkom Aqara iş birliği, Bilkom’un uzun yıllardır sürdürdüğü en iyi marka ve teknolojileri ulaşılabilir kılmak vizyonunun yeni bir yansıması olarak nitelendiriliyor.

Aqara’nın teknolojik ürünleri Bilkom ağı ile Türkiye’de

Aqara, dünya genelinde 6 kıtada 7 milyonu aşkın kullanıcısıyla akıllı ev sektöründe tanınmış bir oyuncu olarak sayılıyor. Akıllı anahtarlar, prizler, kameralar, görüntülü kapı zilleri, sensörler, termostatlar ve daha birçok ürünü ile Aqara, ev yaşamını daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. Tüm bu ürünler artık Bilkom’un yaygın satış ağıyla Türkiye’deki tüketicilerle buluşacak.

Aqara ürünleri, Amazon Alexa, Apple Home, Google Home gibi önemli akıllı ev platformlarıyla uyumlu çalışabiliyor. Yeni IoT (Nesnelerin İnterneti) bağlantı standardı Matter’ı da destekleyen marka, akıllı ev teknolojilerini herkes için erişilebilir kılıyor.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, Aqara gibi yenilikçi bir marka ile işbirliğinden büyük heyecan duyduklarını belirtti. Ballıkaya, Bilkom’un teknoloji alanında pazar liderliğini akıllı ev odağında sürdürmeyi hedeflediğini ifade etti. Aqara’nın kurucusu ve CEO’su Eugene You ise, Türkiye’deki tüketicilere en yeni akıllı ev deneyimini sunmak için Bilkom ile çalışmaktan heyecan duyduklarını vurguladı.

Aqara’nın yenilikçi akıllı ev ürünleri, hem online hem de fiziksel satış noktalarında Bilkom’un yaygın satış ağındaki kullanıcılara sunuluyor. Bilkom, akıllı ev teknolojisinin geleceğini şekillendirmek, güvenli ve sezgisel bir deneyim sunmak üzere bu işbirliği ile önemli bir adım atmış oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER