Eğlence

Battlefield 2042’nin ilk sezonunun başlangıç tarihi belli oldu

battlefield 2042

DICE ve EA uzun bir ertelemenin ardından Battlefield 2042 ilk sezonunu oyuncularla buluşturuyor. Zero Hour adını taşıyan ilk sezon 9 Haziran’da başlayacak. İlk sezonla birlikte oyunculara çok sayıda yeni içerik de sunulacak.

All-Out Warfare ve Portal modları için yeni bir haritayı getiren Zero Hour, Ewalina Lis isimli bir karakteri de oyuna ekliyor. Huron ve Hannibal adını taşıyan yeni helikopterler de oyunculara sunulanlar arasında yer alıyor.

Yeni sezonda oyunculara daha geniş bir silah ve ekipman seçkisi sunuluyor. Bunlar arasında patlayıcı da gönderen bir yaylı tüfek, orta menzilli tüfek ve sis bombası fırlatıcısı da bulunuyor. EA, Premium Battle Pass satın alanlara daha fazla kostüm ve ekipman sözü de veriyor.

Zero Hour ile oyundaki pek çok hata düzeltiliyor ve oyunun çıkışından bu yana beklenen pek çok özellik eklemesi de yapılıyor. Kararlılığı kuvvetlendirilen oyunda denge de iyileştiriliyor. Buna ek olarak, silah ve taşıtların kontrolüde geliştiriliyor. Özel oyun modu geliştirenlere ise daha güçlü bir düzenleyici ve yeni bir ön ayar sunuluyor. Portal ise bazı taşıt ve deneyimleri geri getiriyor.

Birinci sezon tüm Battlefield 2042 oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. Sadece en yeni aksesuar ve kozmetik unsurları isteyenlerin Premium Pass satın alması gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER